Spejderweekend 2022 (gruppetur)

08-10-2022 12:00 til 09-10-2022 17:00

Korsør Spejderne

Korsør Spejderne, MikroSpejd Korsør Spejderne, MiniSpejd Korsør Spejderne, JuniorSpejd Korsør Spejderne, TropSpejd Korsør Spejderne, FamilieSpejd Korsør Spejderne, KlanSpejd Korsør Spejderne

Spejderweekend den 8-9/10-2022 med arbejdsdag, overnatning i det fri og spejderløb

Kom med på efterårets gruppetur med overnatning. Lær alle de andre spejdere at kende på denne tur. 
Alle medlemmer og pårørende hos Korsør Spejderne kan deltage. Er man ikke indmeldt endnu, så kan der deltages på denne tur. 

Program for spejderne
Vi starter lørdag kl. 12 og slutter søndag kl. 17. 
Om lørdagen står den på arbejdsdag, madlavning, klargøring af overnatningssted, hygge og leg og selvfølgelig selve overnatningen. Dem som er ved at tage Shelty-mærket sover i shelteren. 
Om søndagen får vi morgenmad og frokost, hvorefter vi deltager i Stjerneløbet 2022 sammen med andres spejdere og FDF'ere fra Korsør. Til afslutning uddeles mærker for Stjerneløb, Shelty-mærket, Udesover-mærket, Klar dig selv-mærket m.fl. til de spejdere, der har optjent dem.

SPEJDER (medlem): 150 kr. ved tilmelding senest den 29/9. Dækker eftermiddagssnack, aftensmad lørdag, morgenmad og frokost søndag, aktiviteter, overnatning mv. LOG venligst på, så er alle kontaktoplysninger udfyldt.
Barn/ung (ikke-medlem) som vil deltage hele weekenden: 150 kr. Dækker eftermiddagssnack, aftensmad lørdag, morgenmad og frokost søndag, aktiviteter, overnatning mv. 

Program for arbejdsdag
Vi starter lørdag kl. 12 og slutter lørdag kl. 20. 
Om lørdagen står den på arbejdsdag med opgaver som ordne brænde, sortere rafter, fælde buske/træer, rense åen mv. Medbring det værktøj som skal bruges til opgaven fx arbejdshandsker, rive, trillebør, motorsav med tilhørende sikkerhedsudstyr mv. Der er også mulighed for at male Spejderhytten udvendigt/indvendigt, vaske det nye køkken af, pudse vinduer, ordne badeværelse mv.
Der vil være en tovholder på hver opgave. Alle kan deltage. Søskende kan kun deltage sammen de voksne pårørende og under deres ansvar. Hvis man ikke kan deltage denne dag, men kan andre dage, så kan det aftales nærmere med gruppelederen.
Vælg det tidsrum, hvor du kan deltage. Deltager du hele dagen, så får du aftensmad, så husk spisegrej.

PÅRØRENDE: 0 kr. for deltagelse om lørdagen.

Praktiske oplysninger
Vi forventer at der er spist frokost lørdag inden ankomst, ellers medbring en madpakke. Hav altid en fyldt drikkedunk og en kop med.
Pakkeliste: tjek lommebog. Spejderlederen giver gode råd til spejderne. Se Udstyr (korsoerspejderne.dk)
Turen er en del af Shelty-mærket, så alle der tager mærket, kommer til at overnatte i shelteren.
For at sove sammen med os for første gang uddeles Udesover-mærket.
Der er mulighed for at være med i dagstimerne og sove hjemme, hvis der er behov for det. Det aftales med spejderlederen.
Samlet antal pladser: 40
Ledige pladser: 31

Tilmelding til dette arrangement lukker 04-10-2022 21:00

Hvor

Korsør Lystskov 3
Spejdergrunden
4220 Korsør
Danmark

Tidspunkt

Fra 08-10-2022 12:00
Til 09-10-2022 17:00

Arrangør

Korsør Spejderne