Mikro - Mini Grendag

01-10-2022 09:45 til 01-10-2022 16:00

Flyvestation Værløse

Mikroer i Knud Rasmussen Gruppe, Minier i Knud Rasmussen Gruppe

Hva’ så din bette lort
Jeg vil vædde på du ikke tør komme ud og lege med Orla Frøsnapper her og alle de andre uduelige fnataber der tror de kan måle sig med Orla!
Se nu bare næsehornet Otto, med det grimmeste snothorn i hele byen, eller Ivan Olsen som vi kalder gummitarzan, fordi hans arme er slappe som melorme.
Jeg er sikker på du er for stor en bangebuks til at møde Hodja fra Pjort, der tror han er Kong Gulerod fordi han flyver rundt på en grim dørmåtte, eller Frode og Albert der tror de kan nå far her til sokkeholderne, når det kommer til at lave fiduser!
Mød op ... ellers får du kraftedeme buksevand.

Hva’ så din bette lort Jeg vil vædde på du ikke tør komme ud og lege med Orla Frøsnapper her og alle de andre uduelige fnataber der tror de kan måle sig med Orla! Se nu bare næsehornet Otto, med det grimmeste snothorn i hele byen, eller Ivan Olsen som vi kalder gummitarzan, fordi hans arme er slappe som melorme. Jeg er sikker på du er for stor en bangebuks til at møde Hodja fra Pjort, der tror han er Kong Gulerod fordi han flyver rundt på en grim dørmåtte, eller Frode og Albert der tror de kan nå far her til sokkeholderne, når det kommer til at lave fiduser! Mød op ... ellers får du kraftedeme buksevand.Kære Mikro og Mini spejdere i Ege division.   

 

I inviteres til en eventyrlig dag i Ole Lund Kirkegaards univers, sammen med alle de øvrige Mikro / Mini spejdere i Ege Division.   


Frække Friderik | Information Grendagen foregår på Flyvestation Værløse

   


Lørdag d. 1 oktober kl . 9:45 Til kl. 16    


Husk tøj der passer til vejret, samt en turrygsæk med madpakke og drikkelse. 


Vi opfordrer til at man arrangerer samkørsel. De fleste ledere har travlt med at lave poster og kører tidligt lørdag morgen.  


Husk afbud hvis du desværre ikke kan deltage

Pris: 40,00
Samlet antal pladser: 160
Ledige pladser: 127

Tilmelding til dette arrangement lukker 26-09-2022 19:15

Hvor

overfor Sandet 91
3500 Værløse
Danmark

Tidspunkt

Fra 01-10-2022 09:45
Til 01-10-2022 16:00

Arrangør

Knud Rasmussen Gruppen