Divisions turnering 2023 (lukket for tilmelding))

21-04-2023 18:00 til 23-04-2023 10:30

junior i Tim Gruppe, Trop i Tim Gruppe, Klan i Tim Gruppe

Vestjysk division har inviteret os til deres divisions turnering.

Årets tema er belejringen af den lille by Mafeking i Sydafrika. Byen er kendt for Slaget ved Mafeking under den anden boerkrig, hvor de britiske styrker var belejret i 217 dage, fra oktober 1899 til maj 1900. Slaget gjorde stifteren af spejderbevægelsen Robert Baden-Powell til nationalhelt. Det var under belejringen af Mafeking, at Baden-Powell oplevede det, der skulle blive grundstenen i Spejderbevægelsen: når man giver børn og unge et ansvar, vil de gøre en stor indsats for at leve op til det. Det adskiller spejderbevægelsen fra andre fritidstilbud.


Vi ved godt det er med meget kort varsel og frist vi sender ud her.

MEN det lyder bare så fedt, at vi syntes at I skulle have mulighed for at deltage på løbet.

Spejderne skal mødes ved P-pladsen ved Sevel-Mosesti (nordvest for Stubbegårdsø ved Vinderup)

Det skal de fredag d. 21. april kl. 18:00. (De skal have spist en god aftensmad hjemmefra. De kan medbringe en lille madpakke)

Løbet slutter søndag d. 23. april kl. 10:30 hvor der er præmieoverrækkelse. De skal hentes ved Trevæld Spejdercenter, Trevældvej 7, 7830 Vinderup.

Det koster 270 kr. pr. spejder. (Der kommer besked ud senere omkring betaling, da vi skal være sikre på at kunne danne et hold)

Spejderne skal medbringe udstyr til at sove i telt. Samt de skal have en lille gå rygsæk med til drikkedunk og varm trøje/overtøj. Pak tøj efter vejret og gode gåsko, samt skiftesko. Husk jeres bestikpose, uniform og tørklæde! (Vi sender en pakkeliste ud til jer der er tilmeldt)


Vigtigt!!!!

For at de kan komme afsted, skal vi have hjælp af mindst to forældre, der kan være ved spejderne som kontaktperson fra fredag til lørdag eftermiddag ca. kl. 15. Da vi ledere er forhindret der. Vi ledere kommer lørdag eftermiddag og tager over resten af løbet. I skal bare være der for spejderne og altså ikke hjælpe til på løbet. I skal som udgangspunkt ikke gå med spejderne.

Hvis der sker noget på løbet, som i tænker i vil snakke med en af os ledere om, kan i ringe til os, og så vil vi forsøge at hjælpe på afstand :-)

Skriv herunder hvis man kan hjælpe. 

Vi håber rigtig meget på hjælp, da det lyder som en rigtig fed løb for spejderne.


S.U. senest d. 5 april


Tilmelding til dette arrangement lukker 05-04-2023 23:55

Tidspunkt

Fra 21-04-2023 18:00
Til 23-04-2023 10:30

Arrangør

Tim Gruppe