Arbejdsdag Søspejderstationen

18-06-2023 10:00 til 18-06-2023 16:00

Aalborg Søspejdere

Alle hjælper selvfølgelig med til at smukkesere Søspejderstationen.Arbejdsdag på Søspejderstationen

Søndag d. 18. juni kl. 10-16

 

Spejdernes dejlige fristed - søspejderstationen - bliver brugt flittigt, og det slider på det gamle hus bygget til os helt tilbage i 1939!  I år har vi valgt at afholde en arbejdsdag, kun med det fokus at få vores sted vedligeholdt, så det det igen er dejligt at være der. Derfor indkalder vi ALLE: forældre såvel som ledere og ældste spejdere. Mindre spejdere er også velkomne, blot man husker at vi kommer med det formål at få udrettet noget. Ved at det er svært at prioritere, men nyder man at bruge stedet må man også prioritere at yde denne dag.

Vi mødes kl. 10, trækker i arbejdstøjet. Medbring en madpakke til frokostpausen. Hvem melder sig til at tage en kage med til eftermiddagskaffen? Vi hjælpes ad så vi kan slutte ca. kl. 16.

Tilmelding: Fortæl hvem der kommer og hvad du helst vil arbejde med ved at sende en mail til stationsforstanderen@aalborgsoespejdere.dk eller nederst på denne side.

Opgaverne fordeler vi efter ønsker og evner på dagen. Har du nogle af dem så sig gerne til i forvejen, da vi så kan sørge for at de rigtige materialer og værktøj er tilstede på dagen.

Opgaverne kan eksempevis være:

  • Klippe hæk, fjerne uønsket græs, skidt og ukrudt.

  • Udskifte vinduer, montere skodder.

  • Malearbejde udendørs: Skrabe, slibe og male vinduer, hegn mv. 

  • Malearbejde inde: loft, vægge o.l. indendørs. Slibning af gulve.

  • Forefaldende handyman reparationer.

  • Simplere elarbejde.

  • Hovedrengøring, specielt køkken, toiletter, men også lokaler og bådhal.

Vi vil gerne have at lederne inden denne dag sørger for at der er totalt ryddeligt i lokaler, bådshal og udendørs. Således vi ikke skal bruge tid på dette, men kan gå direkte igang med opgaverne.
 


Stationsudvalget, som pt. kun består af Frits og Chr. Kirkegaard, kan ikke alene klare at vedligeholde stationen. Professionel hjælp er i mange sammenhænge for dyrt. Jo flere ting vi kan klare selv, jo flere penge til drift af både og spejdernes aktiviteter. Har du bare den mindste mulighed for at tage ansvaret for en lille delopgave, så sig til. Eller endnu bedre hvis du vil være med i udvalget, tage ansvar i planlægning, priotering, udførelse og opfølgning. Vi forventer også at der til vintersæsonen vil være mulighed for at give en hjælpende hånd med og mødes med andre hver anden torsdag, hvor der også arbejdes på vedligehold af bådene. 


Med søspejderhilsen Stationsudvalget

Christian Kirkegaard tlf.: 20231272 og Frits Andersen tlf. 20669664
Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Søsportsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
22267512
+4522999551
gl@aalborgsoespejdere.dk

Tidspunkt

Fra 18-06-2023 10:00
Til 18-06-2023 16:00

Arrangør

Aalborg Søspejdere