2023 Mikrosommerlejr

29-06-2023 10:00 til 02-07-2023 10:46

Frydenborg Gruppe

Mikroer i Frydenborg Gruppe

Mikrosommerlejr - årets begivenhed du ikke må gå glip af

I indbydes hermed til årets fantastiko-fabelagtig-super-duper-skægge sommerlejr kun for mikrospejdere J

 

For de uindviede er en sommerlejr fuld af sjov, ballade og udeliv i mikroøjenhøjde. Vi sover i shelter, bygger vores eget klatrestativ, laver mad over bål og er ude hele tiden. Her leger vi, går på opdagelse, hygger omkring bålet og en masse andet. 

 

I år planlægger vi selv vores lejr, og det er derfor kun os mikroer fra Frydenborg, der skal afsted. Det betyder også at vi kan lave lige, hvad der passer os – og ungernes behov og ønsker kan være i højsædet J

 

Hvor og hvornår?

Lejren finder sted i sommerferien fra torsdag 29. juni til søndag 2. juli og inkluderer altså tre overnatninger.

 

Vi skal til Holbos spejdergrund (Ved skoven 8, 3200 Helsinge), og vi tager samlet afsted fra Hillerød Station. Mødetidspunker er:

 

-       Udrejse: Torsdag 29. juni kl. Kl 10.00 på Hillerød St. ved posthus p-plads.

-       Hjemrejse: afhentning på Hillerød Station kl. 10.46 (vi ankommer med toget).

 

Hvad koster det?

Prisen er 400 kr, hvilket inkluderer alt også lommepenge (Vi laver vores egen biks, hvor man kan få lov at bruge lidt mikrodollars på mundgodt). Dette betales sammen med den endelige tilmelding på vores hjemmeside.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeldingen er allerede åben på vores hjemmeside. Tilmeldingsfristen er søndag d. 25. juni kl 22.00. Men skynd dig at tilmelde dig, så vi kan se du glæder dig – eller afbud, hvis du ikke kan komme.

 

Hvad skal jeg have med?

Sammen med denne seddel får i en afkrydsnings-pakkeliste som en mikrospejder har meget glæde af. Den indeholder også gode råd til at pakke, når man skal afsted på lejr.

Er der andet, jeg skal vide?

I forbindelse med afrejse afleverer I en oplysningseddel til os (hvis nu telefonerne løber tør for strøm eller får lyst til at tage et bed) om jeres spejder, som indeholder information til os om allergier, medicin, natble, særlige hensyn og kontaktinformation under lejren. Samtidig vil vi gerne bede om enten sundhedskortet eller en kopi – Vi prøver på at lave være med at komme til skade (og I vil altid blive kontaktet), men nogle gange vil rafter bare gerne mærke på et hoved eller flammer vil prøve at slikke på en mikrohånd.

 

Under lejren vil vi være tilgængelige på telefon, hvis det er nødvendigt (spejderne må ikke selv have telefon med).

 

Hvis nogle af jeres spejdere har fødselsdag, mens vi er afsted, så fejrer vi det med bravur! Fortæl os det endelig, så vi kan planlægge det bedst muligt.

 

For vi kan bruge vores energi på jeres børn har vi brug for hjælp fra jer:

1)    Vores bagage skal køres fra Hillerød Station til Helsinge torsdag formiddag

2)    En enkelt kage er også dejlig at have – hvis I tænker på at sende slik eller lign med, så sørg for at der er så alle børnene kan få. Vi skal nok sørge for, de ikke går sukkerkolde og vi laver også vores egen slikbutik, hver eneste dag.

3)    Vores bagage skal køres fra Helsinge til Hillerød station søndag formiddag.

 

Hvordan håndterer jeg som forælder hjemve på forhånd?

Det er vigtigt for spejdernes tur, at I ikke viser eller fortæller om bekymringen for om jeres barn fx kan sove ude selv. Savn smitter meget fra forælder til barn, så gem det væk, når I taler om turen, siger farvel på stationen osv. Tal i stedet med spejderen om, hvor sjovt det bliver at være på spejdertur, hvad vi skal lave, hvad vi mon skal have at spise (og hvor fedt det bliver at slippe for mor og far J).

 

Vi ledere har været afsted på adskillige ture og lejre, og er derfor i stand til at håndtere hjemve, skulle det blive nødvendigt. Forebyggelse er dog det vigtigste for os, så derfor sørger vi for mætte og glade spejdere, går tidligt i seng, læser godnathistorie – og taler helst ikke for meget om dem derhjemme.

 

Hvad med …?

Hvis I har nogle kommentarer, bekymringer etc, så skriv en mail til mikro@spejderhat.dk  hvor vi vender tilbage med svar. Det kan fx være hvis jeres barn tit har hjemve og hvad der plejer virke godt mod det, eller hvis jeres barn har natble og ikke er så glad ved det (sidstnævnte er hyppigt i mikrogrenen, og vi gør meget ud af, at man ikke bliver drillet med det, skulle det komme ud). 

Pakkeliste mm og invitation kommer også ud på mail.....

Pris: 400,00
Samlet antal pladser: 100
Ledige pladser: 93

Tilmelding til dette arrangement lukker 25-06-2023 22:00

Hvor

Frydenborgvej 23
3400 Hillerød
Danmark
gl@spejderhat.dk

Tidspunkt

Fra 29-06-2023 10:00
Til 02-07-2023 10:46

Arrangør

Frydenborg Gruppe