Sidste info - Sommerlejr. Mikro, mini og junior

02-07-2023 08:00 til 07-07-2023 17:00

Knud Rasmussen Gruppen

Familiespejd, Mikroer i Knud Rasmussen Gruppe, Minier i Knud Rasmussen Gruppe, Juniorer i Knud Rasmussen Gruppe, Ledere

Sommerlejr på Nekselø

OBS - Dette er kun for spejdere der er tilmeldt sommerlejren

Kære spejdere og forældre   

Læs hvem der kører os hjem fra Havnsø længere nede. 

Vi har haft en fantastisk spejderuge på Nekselø. Det har været vindstille to timer onsdag morgen og færgen har drillet en del. Spejderne har været i godt humør og ingen er taget hjem før tid uplanlagte, det er virkelig flot og det kan alle være stolte af. 

Ugen har været præget af lejrliv, vi har bygget med rafter og lavet mad på bål. Tirsdag gik vi rundt på øen og så den unikke natur og den flotte udsigt. Nexerne, de frivillige på centret, har fortalt om sjældne planter og lært os at slibe sten og meget mere. Teltorden har været vigtigt og alle har gået meget op i at have det flotteste telt. 

Forældre kørsel hjem fredag:

Igen fredag sejer færgeselskabet med den lille færge og vi komme ikke over samtidig. Forældre der skal køre os hjem skal være i Havnsø kl 14.20 hvis ikke andet er aftalt. Vi har lavet en plan for hvem der kører med hvem. Sanne koordinerer dette i Havnsø. 

Gustav - 3 pladser (anden tid)

Astrid - 3 pladser

Magnus M. - 4 pladser (+1)

Max - 4 pladser

Aksel - 4 pladser 

Milla - 4 pladser

Sophia - 4 pladser

Jan -  4 pladser

Svend - 4 pladser. Medbringer trailer til rygsække

Thorbjørn - 6 pladser (+1)

Karen - 4 pladser (anden tid)

Hvis man aflevere en kvittering til Benjamin for brugt brændstof dækker vi udgiften 

Forældre må meget gerne komme og hjælpe med at pakke ud fredag eftermiddag. Vi gætter på at trailerne med oppakning er ved vores spejder hytte kl 16. 

Tak for en god uge - Spejderlederne 




              

Om ikke længe skal vi på sommerlejr til Nekselø, vi bliver næsten 50 og vi skal være på centret sammen med tre andre spejdergrupper.

Her kommer praktiske informationer mv.

AfgangVi mødes ved Rørvig færgen søndag den 2. juli kl 08.00

HjemkomstFredag den 7. omkring kl 17 ved hytten.

Transport: Vi tager det offentlige til Nekselø og når vi tager hjem vil vi gerne hentes af nogle forældre i Havnsø. Derfor søger vi forældre der kan hente os i Havnsø fredag kl 14.20. Kontakt Jens 
40907335 eller Gerd 53614944 hvis du kan hjælpe os, senest den 20. juni. Vi dækker brændstofomkostninger.

Oppakning: Spejderne skal selv kunne bære deres egendele på ryggen. Spejderne skal vide hvordan de praktisk kan håndtere deres egen taske. Der må gerne sidde ting uden på tasken, men sørg for at tasken er rar at bære, at grejet sidder ordentligt fast og at der er nok stropper osv.

Hele året er der 20% rabat i Spejdersport for spejdere og i hytten er der også et udmærket udvalg af udstyr fra Spejderloppen til salg. Navn i tingene er vigtigt og vi beder jer om at lade jeres børn være med til at pakke hjemmefra, så de ved hvor deres ting er og selv er i stand til at pakke sammen når vi skal hjem. Oppustelige liggeunderlag er gode for voksne, men børn har mest glæde af et almindeligt gammeldags skum underlag og de passer også bedst i teltene:-)

Pakkeliste: findes I spejdernes lommebøger eller feks her: https://dds.dk/artikel/pakkelister-til-tur

MadpakkeMedbring madpakke, drikkedunk og snack til søndag middag, gerne i en turtaske som også kan bruges senere på ugen

Slik: Spejderne må gerne have slik med til sig selv. Vi laver en slikbod, som vi åbner efter behov

Lommepenge: 
Der er ingen indkøbsmuligheder ud over slikboden, så vi foreslår at spejderne tager max 75 kr med hver. 

Udpakning: Det er en stor hjælp hvis nogle af jer forældre vil komme og hjælpe med at pakke ud. Vi håber at vores materialer og grej er ved spejderhytten fredag kl. 13. Kan du hjælpe så skriv til Jens eller Gerd, -også meget gerne inden den 20. juni.

Seks dage: Lejren er fra søndag til fredag og for at tage med er det naturligvis en forudsætning at man bliver hele ugen. Hvis nogle kommer eller skal hjem før tid regner vi som udgangspunkt med at forældrene bringer eller afhenter på Nekselø havn. Vi ønsker ikke forældre på centret. Husk at aftale ovenstående med jeres grenleder.

Lejren: temaet for lejren er "Spejder for 50 år siden"Vi skal bruge en del tid på at bygge lejr, nyde sommeren og på aktiviteter. Alle spejdere skal skiftevis være med til at lave mad på bål. Ved centret er der lokummer som vi skal være med til at tømme og man kan komme i bad i koldt vand.

Siddepude: Spejdere der har brug for en sidde pude til hjemtransport kan aflevere denne ved afrejse. Husk navn

Forældre tilladelser
Vi har brug for jeres tilladelse til at spejderne må køre med i biler, bade og få taget foto. Udfyldes ved at trykke på "tilmeld arrangement" i højre side (pc) eller herunder (mobil)


Tilmelding til dette arrangement lukker 30-06-2023 19:46

Hvor

Skovsangervej 7
3390 Hundested
Danmark

Tidspunkt

Fra 02-07-2023 08:00
Til 07-07-2023 17:00

Arrangør

Knud Rasmussen Gruppen