Sommerlejr på Tydal Jamboretten

20-07-2024 08:00 til 27-07-2024 16:00

Tydal Spejdercenter

Vigge Gruppe, Familiespejdere, Mikrospejdere, Juniorer, Trop, Klanen, Minier

Årets sommerlejr for hele Vigge går til Tydal Spejdercenter i Nordtyskland, hvor Dansk Spejderkorps Sydslesvig holder korpslejr - Tydal Jamboretten.

Lejren varer fra lørdag til lørdag, og de yngste (familiespejdere, mikro og mini) deltager i en del af lejren fra lørdag til tirsdag. Vi rejser sammen begge veje, men det er muligt at hente sit barn fra lejren og køre ud på sommerferie.

Vi får brug for et par forældre til køkkenteltet og måske som hjælpeledere. Har du tid og lyst, må du meget gerne tilmelde dig her (du kan krydse af i lederpris, hvis du er logget ind først), og så får du besked kort efter tilmeldingsfristen om der bliver brug for dig. Er der interesse fra flere end vi har brug for, er det muligt at tilmelde sig som frivillig i hovedlejrens stab. Læs mere om den mulighed på lejrens hjemmeside jamborette.de.

Med et stort økonomisk bidrag fra Vigges Venner er prisen inklusiv transport og mad 1100 kr for hel lejr og 600 kr for halv lejr. Ledere og hjælpere betaler ikke for deltagelse.

Pris: 1.100,00

Deltager


Jeg giver samtykke til, at min spejdergruppe og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.


Jeg giver yderligere samtykke til, at min spejdergruppe må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i min gruppes markedsføring af foreningen målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.


Spørgsmål

Gren *










Særlige hensyn


Jeg skal ikke med den fælles transport ud eller hjem

Hvor

Tydal 1
24852 Eggebek
Tyskland

Tidspunkt

Fra 20-07-2024 08:00
Til 27-07-2024 16:00

Arrangør

Vigge Gruppe