Mærke salg

31-12-2024 17:07 til 31-12-2024 23:59

Aztekerne

Jeg har sover uden mor og far
Kort tegner
Tool Nurse
Sovet under åben himmel
Vinkelsliber bevis (+ 18 år )

Mærke salg.Jeg har sovet uden mor og far mærket Er lavet til Mikro og Mini spejdere. Der har overnattet første gang. Men man behøver BESTEMT ikke være først gangs uden mor og far overnatteer for at tage mærket. Regler. Man skal have overnattet et sted der ikke er hjemme eller hos bedste forældre osv. Uden mor / far etc. Sammen med andre spejdere, i hytte, telt , shelter , hængekøje eller bivuak. Turen skal vare mindst 24 timer INGEN ringe / skrive med mor/far man SKAL have sovet. Mærket koster 20 kr stk. Kort tegner Er lavet til Trop og klan, som gerne vil prøve at tegne deres eget kort. 
Regler. Man skal opmåle et område, 500 x 1000 meter, gerne større. ( laser måling, favnemål etc. )
Mans skal tegne et kort ud fra en målestoksforhold som man selv vælger. 
Der skal laves et O-løb med mindst 8 poster, som andre skal gennemfører, med kortet. -Formål- at fremme forståelsen for kort, kort detaljer og afstande. 
Mærket koster 25 kr  
Sovet under åben himmel Mærket har ingen særlig målgruppe, men vil mest henvende sig til Junior spejdere. Rgeler. Man skal have overnattet under åben himmel. Helt åben himmel. Mindst 2 nætter inden for samme uge. Rain cover på sovepose accepteres, men ikke bivuak, tarp og ligende. Mærket koster 25 kr stk Tool Nurse ( begrænset oplag ) Mærket et lavet med trop og klan for øje. 
Regler. 
Man skal kunne slibe en kniv. 
Man skal kunne slibe en økse. evt. et stemmejern. 
Man skal have renset og smurt spader. ( evt. Malet ) 
Man skal have smurt værktøj med olie og være bekendt med hvorfor og hvordan. 
Man skal have skiftet skaft på en økse, hammer spade, rive eller andet redskab. 
Have skiftet klinge på en nedstryger eller anden sav. alternativt blad på en hakke.
Have gennemgået og have forståelsen for hvorfor værktøj skal behandles som det skal, for at holde længere og være sikkert at arbejde med. Mærker koster 25 kr Vinkelsliber bevis. ---- VÆR OBS PÅ GÆLDENDE LOVGIBNING PÅ OMRÅDET ------- Mærket er for klanen der mangler et fedt mærke. Og klanen der ofte hjælper på lejre og andre steder hvor en vinkelsliber er i brug. 
En vinkelsliber et EKSTREMT farligt værktøj, og kræver instruktør med relevant baggrund, til at forestå undervisningen.
Varmt arbejde bevis er lovkrav. Gældende lovgivning skal ALTID overholdes. godkendt sikkerheds udstyr SKAL benyttes.
Der henvises til arbejdstilsynets vejledninger på området. Unge under 18 må som udgangspunkt ikke arbejde med vinkelsliber.

Regler. 
Kendskab til elektrisk værktøj. ( læs og gennemgå brugsanvisningen, regler for periodisk godkendelse mm.) kendskab og viden om påkrævet sikkerheds udstyr. ( godkendte briller, høreværn samt påklædning ) kendskab til sikkerheds risici, her også brandfare og forholdsregler i forhold til brand og brandstiftelse. Der skal kunne vælges skive til opgaven. der skal skæres i 2 materialer, hvor det ene skal være jern. Der skal slibes i metal. 
! ! ! ! ! Mærket er IKKE et gyldigt udannelsesbevis og er IKKE gældende til erhvervsbrug. gældende lovgivning skal ALTID efterleves ! ! ! ! ! Mærkesælger kan ikke pådrages ansvar for skader. Skal man bruge et antal der ikke er en mulighed, så "tilmeld" flere. så opdateres kurven. mærker kan sendes eller afhentes i Holeby efter aftale, vi sender normalt mandag og torsdag.

Deltager


Spørgsmål

Jeg Har sovet uden mor og far

Vælg det ønskede antal. findes valgmuligheden ikke. så kan det opnås ved at vælge "tilmeld endnu en deltager " ved check ud.


Tool Nurse mærker

Vælg det ønskede antal. findes valgmuligheden ikke. så kan det opnås ved at vælge "tilmeld endnu en deltager " ved check ud.


Sovet under åben himmel Mærker

Vælg det ønskede antal. findes valgmuligheden ikke. så kan det opnås ved at vælge "tilmeld endnu en deltager " ved check ud.


Vinkelsliber beviset

Vælg det ønskede antal. findes valgmuligheden ikke. så kan det opnås ved at vælge "tilmeld endnu en deltager " ved check ud.


Skal Mærkerne sende ?

Vi sender med Post Nord, forvent ca 5 arbejdsdages leveringstid. Vi sender så hurtigt vi kan.Hvor

Vensløkkevej 4
4960 Holeby
Danmark
20334815
hjem@huusomlarsen.dk

Tidspunkt

Fra 31-12-2024 17:07
Til 31-12-2024 23:59

Arrangør

Aztekerne