Oak City Rally

02-06-2024 09:00 til 02-06-2024 16:00

Gammelgårdvej 41, Farum

Junior

Kære junior spejder

Så nærmere tiden sig for det traditionsrige sæbekasseløbet Oak City Rally. Det går fra Farum station til Egemose Spejdercenter (Oak City) ved Ganløse, søndag den 2. juni 2024.

Traditionen tro har du som juniorspejder i Peter Lassen mulighed for at deltage.

Sæbekasseløbet har siden begyndelsen i 1975 udviklet sig til en sand folkefest med rigtige mange deltagende vogne fra hele Sjælland og et stort opbud af forældre. Det imponerende syn af de mange fantasifulde vogne, der starter fra Farum Station og slider sig frem til Egemose Centret ad en ca. 10 km lang rute, burde være et ”must” for alle friske spejdere og forældre. I løbet kan seniorspejdere, forældre, tropspejdere, juniorer og minier deltage – i hver deres heats og konkurrence. 

Søndag d. 2. juni mødes vi kl. 9:00 i Lars F.’s have, Gammelgårdsvej 41, hvorfra vi skubber vognen til Farum Station.

Den første start går klokken 10.00 og vognene bliver derefter sendt afsted i mindre grupper frem til ca. kl. 11. Vi håber at se en masse forældre ved start, undervejs og ved målet i Egemosecenteret.

Løbet slutter på Egemosecenteret (se kort nedenfor), hvor vi har tænkt os at spise frokost i fællesskab (alle spejdere og familier), så medbring madkurv til hele familien. På Egemosen kan man dog i madboden også købe burgere, pølser og andet godt. Der kan også købes slik og is.

Klokken 14.00 er der præmieoverrækkelse, hvorefter arrangementet slutter. Der er både præmier til de hurtigste og flotteste biler.  Og der er selvfølgelig løbsmærker til alle.

I løbet af de næste spejdermøder finder vi på og bygger nogle fantasifulde og forhåbentlig flotte sæbekassebiler. Vi håber at kunne gøre bilerne færdig på vores sidste møde inden løbet den 27.maj.  Hvis der er nogle af jer forældre, der har lyst til og mulighed for at komme og hjælpe med at bygge biler på vores spejdermøder den 13. og/eller 20. maj er I MEGET velkommen. Hvis I ikke lige syntes at bygning af sæbekassebiler er jeres stærkeste side, vil produktion af passende udklædning, der passer til bilernes tema, også være meget velkomment.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 13. maj kl. 22:00 

Det koster 40 kr/ deltager. Vi vil sætte stor pris på at I tilmelder jer så snart I er klar over om I vil deltage eller ej.

Spejderne skal efter løbet hentes på Egemosecenteret ca. 14.30 efter præmieoverrækkelse. Sæbekassebilerne bliver efter løbet transporteret på trailer til vores spejderhytte.

 

Parkeringen ved Egemosecenteret koster ca. 25 kroner. Husk at købe P-billet på Farum Station for at lette det hele. P-billet kan dog også købes på P-pladsen. Pengene går til leje af marken.

Yderligere information om løbet kan også fås på  Oak City Rally | Det Danske Spejderkorps (dds.dk)