Vendelbo jamboretten 2024

20-07-2024 18:32 til 27-07-2024 18:32

Vendelbo Jamborette

Juniorer i Aztekerne, Trop i Aztekerne, Klan i Aztekerne

Sommerlejr 2024 - Junior - Trop & Klan

Med over 1200 deltagere fra alle egne af Danmark og fra den vide verden, er det en Jamborette, hvor lejrliv, hygge og nærvær er i centrum. Jamboretten er for alle spejdere i alle aldre. Der vil være et væld af aktiviteter, både på lejren og i området omkring Mosbjerg Spejdercenter.

Vi glæder os til for 10. gang at byde spejdergrupper fra nær og fjern velkommen på Vendelbo Jamboretten, som afholdes i hjertet af Vendsyssel.

Et fantastisk team af frivillige hjælpere står klar til at give jer en uforglemmelig oplevelse, med fokus på store og små aktiviteter, gruppenærhed og fællesskab. Vi sætter naturen og miljøet i centrum, og skaber en uforglemmelig lejroplevelse.

Når vi er mange som samarbejder og løfter i fællesskab kan vi klare alt, vi har det sjovt og skaber venskaber på tværs af alder, grupper og nationaliteter. 

Vi forventer at rejse med bus. Men for at økonomien i det hænger sammen, skal vi være nok. Vi forsøger at sælge de resterende pladser til andre grupper.

Vi får blandt andet nogle fra Storstrøm gruppe med.

Vi forventer afrejse ca kl 8 - 8.30 Lørdag d. 20 og hjemkomst mellem 17 og 19 Lørdag d. 27/7 Men det ved vi først tættere på.

Deltager prisen er 1500 kr. ( som kan betales i rater - sidste rate med udgangen af oktober )

KLAN - der kan forekomme anden pris hvis de tager på forlejr, der afventer klart svar fra lejren.


Deltager


Jeg giver samtykke til, at min spejdergruppe og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.


Jeg giver yderligere samtykke til, at min spejdergruppe må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i min gruppes markedsføring af foreningen målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.


Spørgsmål

overnatning *

Spejdere overnatter i telt / bivak. Sammen drenge og piger. Det er en præmis på en spejderlejr. Der overnatter ikke som udgangspunkt ledere sammen med spejdere. Men det kan forekomme på fx hike. Lederne sover i ledertelt.Kost hensyn


Medicin *

Der vil i et eller andet omfang være mulighed for at få medicin på køl.
Betaling *

Betalingen kan deles. frem til 20/10-2024.

Andet vi skal vide ?

Det kan være at spejder ikke skal med hjem, og bliver afhentet. Eller at spejder har fødselsdag på lejren. osv.


Badning / vand aktivitet.

Der benyttes ALTID vest ved vand aktiviteter. i henhold til korpsets sø sikkerheds regler. Evt. badning foregår kun ved voksen tilstedeværelse.Hvor

Elmevej 6
9870 Sindal
Danmark

Tidspunkt

Fra 20-07-2024 18:32
Til 27-07-2024 18:32

Arrangør

Aztekerne