Bro Kursus 2024

06-04-2024 09:00 til 07-04-2024 12:00

Thurøbund

 

På Bro Kursus kan du forvente at blive udfordret, inspireret, underholdt samt vi sætter fokus på unges mentale sundhed i naturen.

Bro Kursus er Bro Divisions interne kursus for ledere, bestyrelsesmedlemmer og seniorer. Kurset er lørdag den 6. april klokken 9:00 - søndag den 7. april klokken 12:00.

På Bro Kursus vil du være sammen med dem du kender, møde nye, og være med til sammen at give spejderideen luft under vingerne.

Kurset er delt op i perioder, hvor vi vil arbejde med teambuilding, Introduktion til nye ledere gennem et ny-udviklet kursus, hygge og god mad.

Søndag formiddag skal vi have pakket rygsækken og fyldt endnu mere inspiration og nysgerrighed i den. Vi skal sammen med Simon Høegmark være nysgerrige på hvorfor naturen er så vigtig et anker i ungdomslivet i nutidens accelerations- og præstationssamfund. Simon er direktør og stifter af virksomheden ViNatur, som har specialiseret sig i naturbaseret sundhedsfremme. Derudover kender vi ham, fra hans mange år som naturvejleder på Naturama i Svendborg og senest i DR programmet “6 dage til zen”.

Praktiske oplysninger Vi skal være på Thurøbund Spejdercenter, så der er mulighed for at sove inde, eller i egne medbragte telte. I kurset indgår frokost lørdag, aftensmad lørdag, morgenmad søndag - derimellem vil der også være mellemmåltider. I tilmeldingen kan man skrive, hvis man har noget der skal tages hensyn til, allergier m.m.

Pakkeliste Almindelig oppakning til en enkelt overnatning. Vi skal både være inde og ude, så tjek vejrudsigten.

Lørdag aften skal vi underholdes og hygge sammen - Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand til favorable priser :-)

Tilmelding I tilmelder jer her via medlemservice og overføre pengene til Bro Divisions konto, husk at skriv navn. reg.nr.5630 konto 0121601133  Det koster 500 kr. at deltage. (der kan søges kursustilskud gennem egen gruppe)

“Vi glæder os til at lade os inspirere sammen med jer”

Spejderhilsen Mia, Mette og Simon


Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Grastenvej 204
5700 Svendborg
Danmark

Tidspunkt

Fra 06-04-2024 09:00
Til 07-04-2024 12:00

Arrangør

Bro Division