Sølandslejr 2024 - Tilmelding for andre spejdere (DDS'ere skal følge link i tekst)

24-07-2024 12:00 til 30-07-2024 14:00

Thurøbund Søspejdercenter

Klar til et ø-eventyr med SØ24 i 2024? Sæt et stort X i kalenderen fra 24. til 30. juli og vær klar til Sølandslejr på Thurø.

En lejr for eventyrlystne søspejdere, opdagelsesrejsende, og skattejægere, som er klar til at udforske mysterierne på en øde ø.
Søspejdere fra alle hjørner er inviteret til at deltage i denne uges eventyr, hvor vi sammen opdager øens hemmeligheder. Pak din søspejderånd, og forbered dig på en uforglemmelig rejse!

DENNE TILMELDING ER dig der ikke er medlem af DDS . Er du medlem, så klik via dette link: https://medlem.dds.dk/event/id/50769/register

Tag med os på eventyr til en Øde Ø, hvor vi udforsker både de rolige bugter og de hemmelighedsfulde dybder.

Om du sejler ind i en sejlbåd, glider stille gennem vandet i en opti, eller ankommer med offentlig transport, er du hjerteligt velkommen til at deltage i vores fællesskab. Det vigtigste er, at du bringer et eventyrlystent sind og en kærlighed til naturens vidundere. Vi inviterer spejdere fra alle aldre og niveauer, fra mikroer og familiespejd til klanere og seniorer, til at blive en del af dette unikke eventyr.

Familiespejd, mini og junior/ulve har muligheden for at opleve halvdelen af lejren, men for fuldt ud at leve sig ind i temaet "Øde Ø", anbefales det at deltage fra den sidste del af lejren dvs. den 27-30. juli.


Følg med på rejsen! Vores hjemmeside soe24.dk vil løbende blive opdateret med de seneste nyheder og information om vores ø-eventyr.

Bliv en del af vores øde ø-eventyr!

Er der spørgsmål, kan disse rettes vores administrationsteam på info@soe24.dk

De ting du skal være opmærksom på for at få tilmeldt dig rigtigt!!!

  • OBS! Denne tilmelding er for spejdere, der ikke er medlem af Det Danske Spejderkorps. Hvis du har login til DDS' Medlemsservice, brug dette tilmeldingslink: https://medlem.dds.dk/event/id/50769/register 

  • En sidste bemærkning: Husk at prisen er UDEN MAD. 

  • Hvis du deltager uden en gruppe, kan du med fordel betale med kort.

Samlet antal pladser: 900
Ledige pladser: 874

Deltager


Betaling

Ønsker du at betale med faktura til din enhed, skal du først logge ind.

Spørgsmål

Hvilken gruppe er du fra? *


Vælg fakturering: *

Skal du/den tilmeldte faktureres som enkeltperson (privatopkrævning), eller skal der sendes én samlet faktura til gruppen?
Jeg deltager som *

Du skal vælge den gren/rolle/enhed du/den du tilmelder skal have under lejren


Jeg deltager også på forlejr (gratis) *Jeg deltager også på efterlejr (gratis) *


Info om pårørende


Navn på pårørende under lejren *


Telefonnr. på pårørende under lejren *


Navn på anden pårørende under lejren (valgfrit)


Telefonnr. på anden pårørende under lejren (valgfrit)


Anden info


Har du nogle allergier eller særlige hensyn ift. forplejning?


Medbringer du redningsvest? *
Billeder til medlemskommunikation *

Jeg giver samtykke til, at kursusteamet og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.
Billeder til markedsføring *

Jeg giver yderligere samtykke til, at kursusteamet må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i kursusteamets markedsføring af kurset målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.
Jeg accepterer DDS' privatlivspolitik *

Når du tilmelder dig dette arrangement, bekræfter du, at du har forstået og accepteret, at vi behandler de oplysninger, du har givet os, herunder evt. helbredsoplysninger. Du kan læse mere om, præcis hvordan dine personoplysninger behandles og til hvilke formål i vores privatlivspolitik på dds.dk/privatlivspolitik


Jeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

Grastenvej 204c
Svendborg 5700
26 11 07 70

Tidspunkt

Fra 24-07-2024 12:00
Til 30-07-2024 14:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps