Sølandslejr SØ24 - hel lejr 24.-30. juli

24-07-2024 07:00 til 30-07-2024 20:00

Kastrup Søspejder

Kastrup Søspejder

Årets fedeste og hyggeligste lejr for en søspejder - og det sker kun hver 3. år. Meld dig til inden den 28. maj kl. 18

Bindende tilmelding til en hel Sølandslejr (SØ24) 24.-30. juli, som afholdes på Thurøbund Spejdercenter nær Svendborg. Prisen vil være 1400 kr. for en hel lejr PLUS transport til og fra lejren. Transportformen finder vi ud af, når vi ved, hvem og hvor mange der kommer med. Så det kan være med bus og tog, nogen vælger selv at køre dertil eller vi kan måske lave en fælles busstransport med Fribytterne. Prisen på transporten afhænger af, hvilken transportform vi bliver enige om. De børn, som har solgt mere end en plade Lillebrorlodder, får penge tilbage som aftalt. Evt. overskud fra lejren vil blive delt ud på deltagerne ved oplysning af bankkonto.

Gode links:

https://dds.dk/artikel/soelandslejr-2024

https://www.soe24.dk/

Ahoy, Søspejdere og Landkrabber! Klar til eventyr på SØ24, vores lejr på Thurøbund Spejdercenter? Vi har lagt i ovnen til en uge spækket med spænding, kammeratskab og sjove aktiviteter på vores tema: Øde Ø.

Lejrens Liv:

  • Bolig: Gruppelejre og seniorø.
  • Mad: Selvforsyning med lokal handel.
  • Aktiviteter: Fra sejlads, vandaktivitet spejderløb, tømmerflåder til natløb for alle aldre.

Særligt til seniorerne

Sofia og hendes team er i fuld gang med at planlægge seniorlejren. Hun vil rigtig gerne have kontakt til gruppernes seniorer, så der kan koordineres både, mad, om man sover i seniorlejren eller hos gruppen og alt muligt andet.

Så derfor opfordres grupperne til at sende en mail til klan@soe24.dk med oplysninger om senior-kontaktperson.

Det er også muligt at kontakte Sofia på tlf. 2752 2018 (kun vedr. klan aktiviteter). 

Radio

Igen i år bliver der sendt radio på lejren.

Husk at tage de gamle FM-radioer man har stående i værkstedet eller i kælderen med, så kan I lytte med til den radiokanal vi sætter op.

Livet på lejrpladsen (banjen)

Vi kommer til at bo gruppevis i “banjer” med ca. 1-4 grupper i hver.

Seniorerne bestemmer selv om de vil bo hos gruppen eller i seniorlejren.

Efter deadline for endelig tilmelding bliver det meldt ud, hvem der skal bo sammen med hvem.

Fra lejren side lægges der op til at grupperne i hver enkelt banje samarbejder så meget som muligt omkring de praktiske ting på lejrpladsen. Både for at skabe kendskab til hinanden,    skabe fællesskab og gøre pratikken lettere for lederne.

Det kunne være fælles morgensamling, fælles indkøb, fælles aftensmad på bålet/gasblusset og hvad man ellers kan finde på.

Mobiltelefoner 

Som udgangspunkt ønsker vi, at mobiler fylder så lidt på lejren som muligt.

I gruppelejrene gælder gruppernes egne regler.

Aktivitetsperioderne er mobilfri med mindre, at teamene laver aktiviteter, hvor mobilerne indgår.

Ro i lejren 

Vi er mange mennesker samlet på lidt plads, og der skal være mulighed for at sove. Derfor skal der være ro på lejrpladsen kl.22.00. 

Musikanlæg og soundboxes hører ikke til på lejrpladsen. En undtagelse kan være, hvis aktiviteterne skal bruge musikken til at lave happenings, underholdning eller lignende. 

Der vil være nattevagter på lejren. Disse skal holde øje med bådene og særligt bålstederne på lejrpladserne. Nattevagten har også til opgave at påtale, hvis der er folk på lejren, der ikke overholder forventningen om, at der er ro efter 22.00. 

Uniformering

Som deltager på SØ24 er man som udgangspunkt er iført spejdertørklæde med mindre det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er forsvarligt. Derudover vælger lejrens deltagere beklædning ud fra, hvad der er praktisk i forhold til vejret og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i forhold til den aktivitet deltageren deltager i. 

Ved større arrangementer og fælles aktiviteter i forbindelse med lejren ønskes det, at man foruden tørklæde er iført spejderuniform eller passende tøj i forhold til vejret. Intentionen er, at vi i fællesskab viser et tydeligt tilhørsforhold til spejderbevægelsen.

Pris: 1.400,00
Samlet antal pladser: 70
Ledige pladser: 51

Tilmelding til dette arrangement lukker 30-05-2024 20:00

Hvor

Amager Strandvej 413A
2770 Kastrup
Danmark
kassereren.kaso@gmail.com

Tidspunkt

Fra 24-07-2024 07:00
Til 30-07-2024 20:00

Arrangør

Kastrup Søspejder