Afhentning af juletræer 2024

23-11-2024 09:00 til 23-11-2024 14:00

Juletræsmarken

Valdemar Atterdag


🎄🎄🎄 Afhentning af juletræer i Fræer 🎄🎄🎄

🎄🎄🎄 Lørdag d. 23. november 2024 kl. 9 - ca. 14 🎄🎄🎄


Hvert år i adventsweekenderne sælger Valdemar Atterdag Spejderne juletræer ved rundkørslen i Gistrup. Ud over, at vi gør det, fordi det er hyggeligt for byen og bidrager til julestemningen, så gør vi det for indtægterne fra juletræssalget, som er en kæmpestor del af vores uundværlige økonomiske fundament for at kunne lave aktiviteter, fede ture, store sommerlejre mv.

Men inden vi kan sælge juletræerne, så skal vi have hentet dem ved juletræsplantagen. Her har vi brug for forældre (bedsteforældre, onkler, tanter etc.) og spejderne på min. 12 år til at hjælpe med at pakke dem i containeren, som bagefter bliver leveret ved spejderhuset. (Her får vi også i dagene efter levering af containeren brug for hjælp til at tømme den, men det vender vi tilbage på et senere tidspunkt).

Vi mødes kl. 9.00 ved Spejderhuset og følges til juletræsplantagen. Husk påklædning efter vejret, og der kan tåle at blive beskidt. Der bliver serveret formiddagsmad i plantagen og frokost i spejderhuset, når vi er færdige med træerne.

Vi har nogen med motorsav, der står for at fælde træerne, men har du en motorsav og lyst til at hjælpe til den del også, så sig bare til. 


Spejdere, som deltager i det hele denne dag, får et velfortjent mærke til uniformen.


Tilmeldingen er åben nu - og jo flere vi er, jo hurtigere får vi containeren fyldt - så meld dig, så vi kan gå juletræssalget trygt i møde med en masse flotte juletræer i baghaven.



Julehilsner fra

Gruppestyrelsen


Deltager


Spørgsmål

Hvem kommer og hjælper? *

Forældre kan sagtens deltage uden børn, men kun spejdere på 12 år og opefter må deltage.





Evt. øvrige bemærkninger

Hvor

Gerdingvej 38
Fræer
Skørping 9520

Tidspunkt

Fra 23-11-2024 09:00
Til 23-11-2024 14:00

Arrangør

Valdemar Atterdag