Indmeldelse i Ejby Gruppe

Nyt medlem

Kun hvis medlemmet har sit eget nummer - forældrenes numre indtastes senere
Kun fastnet - ikke mobilnummer
Kun hvis medlemmet har sin egen e-mail - forældres e-mail indtastes senere

Samtykke

Du er nu ved at melde dig eller dit barn ind i Det Danske Spejderkorps, og du giver os i den forbindelse adgang til de personoplysninger, som du vælger at skrive ind i tilmeldingen. Vi skal oplyse dig om, at vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne registrere og håndtere din eller dit barns indmeldelse i Det Danske Spejderkorps, herunder i en spejdergruppe eller division, jf. GDPR artikel 6(1)(b) om kontrakt.

Vi spørger dig også om, om vi må få adgang til dine eller dit barns helbredsoplysninger, og om vi må tage og dele billeder af dig eller dit barn.

Jeg giver samtykke til, at min spejdergruppe og landsorganisationen må behandle mine eller mit barns helbredsoplysninger i form af allergier, sygdomme og funktionsnedsættelser.


Formålet er, at Det Danske Spejderkorps får viden om disse oplysninger, så der kan tages hensyn til dette på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi.

Angiv kun helbredsoplysninger her, hvis du har givet samtykke til, at vi må behandle dem.

Allergier, astma, epilepsi, diabetes, ordblindhed, diagnose, handicap.

Jeg giver samtykke til, at min spejdergruppe og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.Jeg giver yderligere samtykke til, at min spejdergruppe må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i min gruppes markedsføring af foreningen målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.


Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til persondata@korpskontoret.dk

Læs mere om landsorganisationens behandling af dine og dit barns personoplysninger her privatlivspolitik.

Forældre

Forælder/værge 1

Forælder/værge 2

Kontingent
Bekræftelse

Er du under 13 år, skal dine forældre/værger hjælpe dig med at melde dig ind som spejder, så vi sikrer os, at du ved, hvad du siger ja og betaler til.


Når du klikker på tilmelding, bekræfter du, at du har accepteret vores privatlivspolitik.