Indmeld i Karl af Riise Gruppe

Nyt medlem

Kun hvis medlemmet har sit eget mobilnummer - forældres numre udfyldes senere
Kun fastnet - ikke mobilnummer
Kun hvis medlemmet har sin egen email - forældres email udfyldes senere

Allergier, astma, epilepsi, diabetes, ordblindhed, diagnose, funktionsnedsættelser. (Skriver du noget her, deles det kun med relevante ledere).

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, få indsigt i hvilke oplysninger vi har stående i vores Medlemssystem og hvem de deles med, du kan altid få hjælp til at opdatere/rette dine eller dit barns helbredsoplysninger og har ret til at få dem slettet, hvis du ikke længere synes, vi har noget at bruge dem til. Læs mere om, hvad helbredsoplysningerne bruges til i vores privatlivspolitik

Noter ikke følsomme eller fortrolige oplysninger her.

Du kan til enhver tid ombestemme dig. Læs mere om vores brug af billeder og hvordan du tilbagekalder et samtykke i vores privatlivspolitik

Forældre

Forælder/værge 1

Forælder/værge 2

Kontingent
Er du under 13 år, skal dine forældre/værger hjælpe dig med at melde dig ind som spejder, så vi sikrer os, at du ved, hvad du siger ja og betaler til.


Når du klikker på ’Indmeld’ herunder bekræfter du, at du har forstået og accepteret, at vi behandler de oplysninger, du har givet os. Du kan læse mere om, præcis hvordan dine personoplysninger behandles og til hvilke formål i vores privatlivspolitik.