PUF-kurser

26-04-2018 17:00 til 29-04-2018 15:00

1. Søborg Gruppe
Søborg, Danmark

1. Søborg Juniorflok

Så er det snart tid til årets PUF-kurser.

PUF er korpsets kursustilbud til de ældste juniorere og handler om Patruljeliv, Udfordringer og Friluftsliv (=PUF), med fokus på hvordan man får et godt samarbejde i patruljen og spejderfærdigheder.

PUF er det første kursustilbud til spejdere fra DDS og er en forsmag på de længere PLan-kurser, der er et tilbud til tropsspejdere gennem hele deres tropstid.

PUF-kurserne er derfor gode til at forbered spejderen til dennes tropstid.

I kan læse om PUF-kurserne generelt på https://dds.dk/puf-temaside og om de forskellige PUF-kurser på de sidste sider i den nyeste udgave af SpejderSnus, som juniorerne kan få på møderne eller læses her https://issuu.com/spejder/docs/spejdersnus_vol27_web/13.


Bestyrelsen har besluttet at gruppen betaler for deltagelsen i PUF, samt transporten til og fra kurset.

Der er tilmeldingsfrist til årets kurser d. 20. marts kl. 12:00, så hvis jeg skal stå for tilmeldingen skal i senest tilmelde jer her d. 19. marts kl. 22:00 og så sørger jeg for at tilmelde spejderne til kurserne.

Spejderhilsen
Niels


OBS:

Ekstraomkostninger og omkostninger til afmeldte medlemmer.
Hvis gruppen har en urefunderbar udgift i forbindelse med en tur, arrangement eller kursus til et specifik tilmeldt medlem (f.eks. til transport, logi, deltagerbetaling eller entre) og medlemmet melder fra, skal medlemmet erstatte denne udgift, med mindre afmeldingen er uforskyldt (f.eks. sygdom, sygdom i nærmeste familie, bryllup eller begravelse).

Hvis et medlem selvforskyldt øger udgiften til et ledergode betalt af gruppen, skal medlemmet selv betale differencen til den normale pris. F.eks. ved at skulle transporteres til lejr fra et andet sted end Søborg, eller vælge dyrere transport end de øvrige deltagere.

I tvivlstilfælde afgør gruppelederen, om noget er selvforskyldt eller uforskyldt og hvad der er den normale pris.


Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 04-04-2018 23:59

Hvor

1. Søborg Gruppe
Maglestien 9
    2860 Søborg
    Danmark
gl@soeborggruppe.dk

Hvornår

Fra 26-04-2018 17:00
Til 29-04-2018 15:00

Arrangør

1. Søborg Gruppe
gl@soeborggruppe.dk