Gruppeweekendtur

21-04-2018 10:00 til 22-04-2018 10:00

Birkeholt

Minier i Jon Litle Søgruppe, Juniorer i Jon Litle Søgruppe, Trop i Jon Litle Søgruppe, Klan i Jon Litle Søgruppe

Kære Spejdere

Det glæder os at kunne meddele Dem, at I er selvskrevne til optagelse på Hogwarts skole for Heksekunster og Troldmandsskab.

På vores årlige forårs gruppeweekend skal vi en tur til Hogwards, hvor I vil blive tildelt en plads på et af de fire kollegier, dyste i troldmandsdicipliner, spille quidditch og samle point til jeres huse.

Gruppeweekenden består i år af tre dele alt efter hvilken gren man tilhører:

- Gruppeweekenden for hele gruppen (mini, junior og trop) foregår på Birkeholt lørdag d 21. april fra kl 10 og slutter søndag d 22. kl 10.

- For de ældste spejdere (troppen og juniorgrenen) starter weekenden allerede fredag aften på Birkeholt kl 18, hvor vi vil holde Harry Potter filmaften, for at sætte stemningen for weekenden. (Husk at krydse af i tilmeldingen om I ønsker at deltage i denne del) 

- Troppen vil desuden, traditionen tro, fortsætte med forårsklargøring af wayfarerjollerne på Rungsted Havn om søndagen indtil ca kl 16. (Husk at krydse af i tilmeldingen om I kan deltage i denne del)

Da vi skal være udendørs det meste af weekenden er det vigtigt at I medbringer tøj, der egner sig til vejret. Der henvises i øvrigt til vores pakkeliste her på siden http://jonlitle.spejder.dk/pakkeliste.

Turen kommer til at koste 100 kr (+ 40 kr, hvis man er junior eller trop og gerne vil deltage i filmaftenen om fredagen), som indbetales ved tilmelding senest tirsdag d 17. april.

 

Forældrehjælp

Forældre i Jon Litle Sø plejer heldigvis at være meget engagerede og hjælpsomme - mange tak for det! I år vil vi derfor, som noget nyt, bede om to typer hjælp i forbindelse med gruppeweekenden.

1) Vi vil gerne bede om hjælp til vedligehold af vores optimistjoller lørdag d. 21. april mellem 10:15 og 16:00 på Rungsted Havn. Vedligeholdet vil ske under kyndig vejledning af Torbjørn og Thomas (juniorlederne) og der kræves ikke andet end at man har mod på at trække i arbejdstøjet, mens børnene bliver underholdt på Birkeholt. Der er tale om konkrete og enkle opgaver, som at gennemgå optimisternes sejl og at give jollerne en ny omgang maling. Hvis I har tid og lyst til at hjælpe kan i melde jer samtidig med tilmelding af jeres barn til turen. Ved spørgsmål kontaktes Torbjørn på mail torbjoernaggernaes@gmail.com.

2) Da vi gerne vil bruge vores lederressourcer på havnen og til aktiviteterne på Birkeholt, leder vi efter én eller to forældre, der har lyst til at agere madmor M/K i løbet af lørdagen på Birkeholt. Det vil indebære at forberede formiddagsfrugt, stille frokost klar, lave pandekagedej og en kokkerere en kæmpe portion bolognese til om aftenen. Hvis du har tid og lyst til at hjælpe med madlavningen i løbet af lørdagen kan du tilmelde dig samtidig med tilmelding af dit barn til turen. Ved spørgsmål kontaktes Christian (minileder) på christian2970i@live.dk Der er allerede to forældre, der har meldt sig til denne post :)

Mange hilsner Lederne

 

Pris: 100,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 17-04-2018 22:33

Hvor

Firhusvej 8
2970 Hørsholm
Danmark

Tidspunkt

Fra 21-04-2018 10:00
Til 22-04-2018 10:00

Arrangør

Jon Litle Sø