3-perle på Gilwell Park

29-05-2019 00:00 til 02-06-2019 00:00

Gilwell Park, England

2019 er det 100 år siden, det første Gilwellkursus blev afholdt på Gilwell Park, og det synes vi, er noget helt specielt
– derfor holdes dette kursus på Gilwell Park.
Målet med Kursus for Ledertrænere er at udvikle og uddanne deltagerne til at varetage træning af andre ledere i DDS. Kurset bygger ovenpå Gilwellkurset og har et særligt fokus på uddannelse af ledertrænere, dels i forhold til udvikling og træning af voksne ledere og dels i forhold til udvikling af egen rolle som ledertræner. Efter gennemført Kursus for ledertrænere modtager deltagerne tredje Gilwellperle.

Formål:
  • At øge deltagernes bevidsthed om formål og værdigrundlag for ledertræningen i DDS. 
  • At deltagerne oplever godt spejderarbejde som grundlag for personlig udvikling og stillingtagen i forhold til rollen som ledertræner i DDS. 
  • At anspore til en endnu bedre indsats som ledertræner i spejderarbejdet og herigennem bidrage til DDS’ udvikling.
Indhold: 
Kurset har et væsentligt element af teori vedrørende pædagogik, ledelse og udvikling. Vi tager udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for ledere i DDS, og hvordan vi som ledertrænere kan udvikle DDS. Og så vil vi lade os inspirere af Gilwell Park og de internationale rammer. Det konkrete indhold vil blive præget af deltagernes sammensætning og deres svar på foropgaver.

Forudsætninger for deltagelse: 
Kurset er for ledere, der har været på Gilwell-kursus, og som arbejder med udvikling og træning af voksne ledere centralt eller decentralt i korpset. Det er en fordel at have gennemført instruktøruddannelsen. Det er et krav, at du efterfølgende vil og kan udvikle Det Danske Spejderkorps via din gerning som ledertræner. Efter tilmeldingsfristen vil der være en ansøgningsproces, der skal tilsikre dette.

Transport:
Du er selv ansvarlig for transport til og fra Gilwell Park, og prisen er ligeledes uden transportudgifter.
Antal pladser: 22
Ledige pladser: 0

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 24-12-2018 23:59

Hvor

Gilwell Park, England

Hvornår

Fra 29-05-2019 00:00
Til 02-06-2019 00:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk