AFLYST: Norge – ski – vandre og natur i påsken 2019

13-04-2019 07:00 til 21-04-2019 13:59

Ballerup Spejdergruppe

Norge – ski – vandre og natur i påsken 2019

Du har nu mulighed for at tilmelde dig gruppens tur til Norge for seniorer og voksne med tilknytning til Ballerup Spejdergruppe + deres familier.

Turen foregår på Kvitfjell. Her kan man stå på ski – både langrend og alpint, og der bliver også rydder stier rundt i området, så der er mulighed for vandreture, hvis man er mere til det.

Pris og tilmelding

Vi skal være 35 tilmeldte. Du skal betale 1000 kroner senest 15. december (tryk på tilmeld). De resterende 1998-2498 kroner opkræves senere.

Prisen er inklusiv fuld pension (som vi selv laver) samt bustransport tur/retur fra Danmark.
Prisen afhænger lidt af hvor mange vi bliver (så lok gerne andre med):

  • 49 eller flere: 2998 kroner per person

  • 40-48 personer: 3198 kroner per person

  • 35-40 personer: 3498 kroner per person.

Hvis du vil stå på ski koster det yderligere:

Pris for et voksen liftkort 6-8 dage: 1690,- kr.
Pris for 7-15 år liftkort 6-8 dage: 1330,- kr.
Der kan også lejes både alpin og langrendsski.

Beskrivelse fra Ruby Rejser:

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stols liften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge og vores skihotel er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OLi 1994 - er stadig officielt World-Cup hovedkvarter i Norge.

Varden, som er Kvitfjells nye og 3. fjeldside, er blevet Kvitfjells familievenlige fjeldside. I julen 2017 kom to der nye lifter og to nye pister, som er et godt tilskud til de eksisterende pister på Kvitfjell. Vestsiden er en mere familievenlig fjeldsidemed en variation af grønne, blå og røde pister. Pisterne har jævn faldlinie uden krævende passager, samt solid bredde. Disse pister bliver perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving. Østsiden byder på piste i alle farversamt en god park med store kickers og rails. Østsiden er ligeledes kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g.

Indkvartering

Ruby Hotel Kvitfjell er rammen om din skiferie. Hotellet har 22 værelser, hvoraf de 20 er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er to typer værelser, den ene type er med køjeseng og sovesofa til to personer, den andentype er med to enkeltsenge (som kan samles til en dobbelt seng) samt en køjeseng. Dertil er der to fire-sengs værelser med eget bad/toilet og en køjeseng samt en sovesofa til to personer.

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal, hvilket gør at stedet egner sig rigtig godt til vores fællesrejser. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde ogbænke, som passer godt til afterski hygge. På vestsiden af huset, med udgang fra caféen, er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor derer bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna,toiletter og bruserum til afrejsende gæster.

Hotellet fungerer fantastisk godt som ramme om fællesrejser med plads og udfoldelsesmuligheder for alle.  Se hotellets placering her.

 

Fællesrejser

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde.

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rentog indbydende. Rammerne afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lægge en lagkage sammen eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge.

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang.

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til et hyggeligt hjørne med en bog.Pris: 1.000,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 16-12-2018 06:21

Hvor

Pæremosevej 37C
2750 Ballerup
Danmark
24289356
post@ballerupspejdergruppe.dk

Tidspunkt

Fra 13-04-2019 07:00
Til 21-04-2019 13:59

Arrangør

Ballerup Spejdergruppe