Divisionsledelsesstævne

28-03-2014 00:00 til 30-03-2014 00:00

Det Danske Spejderkorps

Stævnet er for alle divisionsledelser i Det Danske Spejderkorps.

Fokus i år bliver ledelse... Og hvad tænker vi, når vi siger ledelse? Hvad stiller det af krav til os, der har lederfunktioner i DDS? Og hvad betyder det i relation til vores nye korpsledelse?

Vi har lavet et program, som er med til at give svar på disse og andre spørgsmål – et program, som tvinger dig til at tage stilling og på flere punkter udfordrer dig. Det er også et program, som giver dig noget praktisk at tage med hjem, giver dig noget at tænke over, og indbyder dig til at deltage i udviklingen af vores korps.

Eksterne ledere med stor ledelseserfaring vil komme med deres syn på ledelse og konsekvenser ved forskellige former for ledelse, vores konsulenter vil bidrage med alle deres erfaringer fra korpset, gode eksempler vil bliver trukket frem, og sidst men ikke mindst kommer en del af Korpsledelsen og ”byder op til dans”.

Der vil være fælles indlæg, workshops, mulighed for at møde din korpskonsulent, ”dating”, gruppearbejde, tid til at tale med andre ledere og divisionsledelsesmedlemmer og en alletiders tiders mulighed for at komme med netop dit input til næste udviklingsplan, som markant skal styrke grupperne og arbejdet i grupperne.

Du kan se flere detaljer i programmet på næste side, men skynd dig at melde dig til allerede nu. Det bliver superfedt – vi ses!

Mange hilsner fra
DDS Gruppeliv

Pris: 495,00

Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Arsenalvej 10
1436 København K
Danmark
+4532640050
info@dds.dk

Tidspunkt

Fra 28-03-2014 00:00
Til 30-03-2014 00:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps