Kursusdag

19-01-2019 10:00 til 19-01-2019 16:00

Assenbækmølle Spejdercenter

Mikro, Mini, Junior, Trop, Senior

Kursusdag

for ledere Dybbøl Division og Pamhule division

Pamhule og Dybbøl division vil hermed invitere alle ledere i de 2 divisioner til en spændende dag på Stevninghus Spejdercenter med masser af inspiration til spejderarbejdet derhjemme.

Dagen vil byde på aktiviteter både for de erfarne og for de nye ledere. Så dagen vil være en god mulighed for at lære alle ledere i en egen gruppe bedre at kende og samtidig lære lederne fra andre grupper i Sønderjylland at kende.

Dagen vil blive opdelt i 2 dele. I den første del vil aktiviteterne være opdelt for hhv. erfarne og nye ledere. Den anden del vil være fælles for alle.

De nye ledere vil først få en introduktion til at være spejderleder i DDS, derefter vil vi nye ledere vil blive introduceret til planlægning af spejdermøder og halvsårsprogrammer. Vi tager også masser af grydeklare aktiviteter med, så du har en posefuld ideer med hjem. Vi håber på at hjælpe nye ledere med at gøre planlægningen lidt lettere.

De mere erfarne skal en tur ud i naturen omkring Stevninghus, hvor vi får besøg af en naturvejleder, der kan inspirere jer til at tage spejderne med ud i naturen - også om vinteren.

Efter den første del af dagen samles alle til en fælles frokost, hvor der vil være tid til at snakke med de andre ledere.
Efter frokost starter den fælles del, der handler om, hvad man kan bruge henholdsvis korpset og divisionerne til. Der vil være et oplæg om, hvad vi bedst bruger divisionerne og vi vil få besøg af Rikke Josefsen fra programnetværket til arbejdsstof. Hun vil fortælle om det nye arbejdsstof, og de nye mærker.

Tidspunkt: Lørdag den 19. januar 2019, kl. 10.00 – 16.00

Sted: Stevninghus Spejdercenter, Holmvej 9, 6200 Aabenraa, lokale: Ledertræning

Tilmelding: I kan tilmelde jer, ved gruppevis pr mail til Nikolaj@aaslyng.dk, med antal deltagere, fordelt på nye og erfarne ledere, gruppenavn og division.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 4. januar 2019

Pris: 200 kr. Husk - man kan få refunderet kursusudgifter hos kommunerne. Divisionen giver frokost til alle

Med spejderhilsen Divisionsledelserne i Pamhule Division og Dybbøl Division

Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Assenbækvej 3
6862 Tirstrup
Danmark
74 68 71 00
mail@assenabek.dk

Tidspunkt

Fra 19-01-2019 10:00
Til 19-01-2019 16:00

Arrangør

Sønderborgspejderne