Forårsturnering 2019

29-03-2019 18:30 til 31-03-2019 13:00

Gurredam Spejdercenter
Helsingør,

Birketroppen, Lapper, Azteker, Cayoga, Panter, Passive tropsspejdere

Nu er det endnu en gang den tid på året, hvor alle tropsspejderne i Ravnsholt Division skal dyste mod hinanden i den klassiske forårsturnering.

Læs mere information i invitationen omkring mødested og- tid, samt hvad patruljen skal have forberedt inden turen. Du kan læse invitationen ved at klikke her

Husk at vi kræver login ved tilmelding, hvis du støder på nogle problemer i den forbindelse så læs denne guide

 
Generelt om forårsturneringen
Forårsturneringen er en traditionsfyldt tur hvor der konkurreres om at blive den bedste patrulje i divisionen. Den samlede konkurrence udgøres af 5 kategorier der dystes separat i:
 
Madlavning: Der skal laves mad flere gange i løbet af weekenden og ikke bare havregrød og kødgryde. Der er gennem årene set alt fra crepe suzette til saltdejs-bagt steg. Det gælder om at have styr på at læse en opskift ordenligt og kunne fordele og koordinere arbejdet i patruljen så alt maden er varm og lækker på samme tid hvor der serveres for de kræsne dommere.
 
Hejk: Denne del af turneringen har set meget forskellig ud gennem årene. Fælles er dog at der vandres fra post til post som løses efter bedste evne. Mellem posterne gælder det om at være gode til at hjælpe hinanden med at komme frem og have godt styr på kort og kompas. Der gås med rygsæk på hejken.
På posterne skal man forberede sig på møde opgaver inden for alle tænkelige spejderdicipliner. Der kan både skulle udøves førstehjælpe, sys te-poser, bygges med rafter og løses koder.
 
Lejrsport: Denne kategori har ligesom hejken set ud på forskellige måder, men det gælder altid om, at bruge sine evner inden for almindelig lejropbygning. Nogle år bygges en lejrplads op, andre år bygges bænke eller blider.
 
Turneringsløb: Her kommer koordineringen og kreativiteten rigtig i spil. Turneringsløbet indeholder en lang række mindre poster inden for kort afstand. Det kan være svært at nå alle posterne, så det gælder om at prioritere sin tid for at får det bedste udbytte. På posterne er der så godt som ingen regler for hvad man skal være klar på så patruljens fælles kompetencer kan rigtig komme i spil her.
 
Turn out: I løbet af weekenden bliver man også vurderet på hvor godt man klarer processen og ikke kun hvordan produktet ender. Til denne vurdering er kategorien turn out. Der bliver set på hvor god man er til at have styr på sine stumper under vejs, f.eks. om alle bærer uniform og tørklæde og om patruljen kan finde ud af at holde sig sammen og sætte alle igang samt melde til og fra posterne.
Pris: 300,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 06-03-2019 18:00

Hvor

Gurredam Spejdercenter
Gurrevej 322
    Helsingør 3000

Hvornår

Fra 29-03-2019 18:30
Til 31-03-2019 13:00

Arrangør

Birkegruppen
info@birkegruppen.dk