Oprykningsweekend 2019

06-04-2019 10:00 til 07-04-2019 10:00

Birkeholt

Minier i Jon Litle Søgruppe, Juniorer i Jon Litle Søgruppe, Trop i Jon Litle Søgruppe, Lederne, Klan i Jon Litle Søgruppe

Det glæder os at meddele Dem, at De er blevet udvalgt som en af de få astronauter, der skal kolonisere mars! De er derfor inviteret til vores astronautbootcamp, hvor vi vil gøre Dem klar til den lange rejse mod den røde planet.

På vores årlige forårs oprykningsweekend skal vi en tur på astronautbootcamp, for I er de få personer, der er blevet udvalgt til at kolonisere røde planet, Mars. På bootcampen vil I blive oplært i alt fra overlevelse til kommunikation, og I vil blive testet på styrke såvel som intelligens og samarbejde.

Gruppeweekenden består i år af to dele alt efter hvilken gren man tilhører:

- Gruppeweekenden for hele gruppen (mini, junior og trop) foregår på Birkeholt lørdag d 6. april fra kl 10 og slutter søndag d 7. kl 10.

- For de ældste spejdere (troppen samt de juniorer, der skal rykke op til trop) starter weekenden allerede fredag aften på Birkeholt kl. 17, hvor de selv skal lave mad, hvorefter der vil være astronaut-filmaften, for at sætte stemningen for weekenden. (Husk at krydse af i tilmeldingen, om I ønsker at deltage i denne del) 

Da vi skal være udendørs det meste af weekenden er det vigtigt at I medbringer tøj, der egner sig til vejret. Der henvises i øvrigt til vores pakkeliste her på siden https://www.jonlitle.dk/pakkelisten.

Turen kommer til at koste 100 kr. (+40 kr. hvis man er junior eller trop og gerne vil deltage i filmaftenen om fredagen), som indbetales ved tilmelding senest tirsdag d 2. april.

 

Forældrehjælp

I år vil vi meget gerne gentage succesen fra sidste år, hvor vi fik en masse hjælp fra en flok engagerede forældre. Igen i år vil vi gerne bede om to typer hjælp.

1) Vi vil gerne bede om hjælp til vedligehold af vores optimistjoller lørdag d. 6. april mellem 10:15 og 14:30 på Rungsted Havn. Vedligeholdet vil ske under kyndig vejledning af Torbjørn (juniorleder) og der kræves ikke andet end at man har mod på at trække i arbejdstøjet, mens børnene bliver underholdt på Birkeholt. Opgaverne kommer til at bestå af at male vores nye optimistjoller, slibe og male vores motorbåd, samt andre simple ad hoc-opgaver. Hvis I har tid og lyst til at hjælpe kan i melde jer samtidig med tilmelding af jeres barn til turen. Ved spørgsmål kontaktes Torbjørn på mail torbjoernaggernaes@gmail.com.

2) Da vi gerne vil bruge vores lederressourcer på havnen og til aktiviteterne på Birkeholt, leder vi efter én eller to forældre, der har lyst til at agere madmor M/K i løbet af lørdagen på Birkeholt. Det vil indebære at forberede formiddagsfrugt, stille frokost klar, og kokkerere en kæmpe portion bolognese til om aftenen. Hvis du har tid og lyst til at hjælpe med madlavningen i løbet af lørdagen kan du tilmelde dig samtidig med tilmelding af dit barn til turen. Ved spørgsmål kontaktes Thomas (juniorleder) på junior@jonlitle.dk

Mange hilsner Lederne

 

Pris: 100,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 02-04-2019 23:59

Hvor

Firhusvej 8
2970 Hørsholm
Danmark

Tidspunkt

Fra 06-04-2019 10:00
Til 07-04-2019 10:00

Arrangør

Jon Litle Sø