AFLYST Skovmandskursus 2021

21-05-2021 00:00 til 23-05-2021 00:00

Ganløse, Nordsjælland

”Viden tynger ikke kroppen” siger et godt gammelt ordsprog, og Skovmandskurset
henvender sig til den erfarne spejder som ønsker at lette kroppens byrde ved hjælp af viden.

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.

Filosofien bag Skovmandskurset er, at man opfatter naturen omkring sig mere som et redskabsskur og en ressourcebank fremfor en kulisse.
 
Vi vil forøge viden og færdigheder hos den enkelte, men også lære i forvejen kendte færdigheder på en mere gennemtænkt måde.

På kurset vil vi give os i kast med brug af ildstål, valg af lejrplads, opsætning af tarp, naturen som krydderi, brug af kniv/økse/sav og skekniv, frembringe af overdådig menu på bål uden brug af køkkengrejer, fremstille redskaber af forhåndenværende midler, leave-no-trace og lederens formidling til spejdere.
Kurset foregår i skovbrynet, under bøgetræernes kroner, i grantræernes tykning og åbne enge uanset vejret. Målet er at løfte dine spejderfærdigheder og gøre dig til en bedre spejderleder.

Forudsætninger for deltagelse:
Du skal have erfaring med overnatning i det fri og være fyldt 16 år.

Bemærk:

Fjeldgruppen følger naturligvis myndighedernes og korpsenes anbefalinger vedrørende Corona. Skulle omstændighederne tvinge os til at aflyse kurset får man naturligvis hele kursusafgiften refunderet. Derudover gælder Fjeldgruppens afbudsregler.

Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.

Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Antal pladser: 18
Ledige pladser: 18

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 01-05-2021 23:59

Hvor

Ganløse, Nordsjælland

Hvornår

Fra 21-05-2021 00:00
Til 23-05-2021 00:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk