Skovmandskursus 2021

21-05-2021 00:00 til 23-05-2021 00:00

Ganløse, Nordsjælland

”Viden tynger ikke kroppen” siger et godt gammelt ordsprog, og Skovmandskurset
henvender sig til den erfarne spejder som ønsker at lette kroppens byrde ved hjælp af viden.

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.

Filosofien bag Skovmandskurset er, at man opfatter naturen omkring sig mere som et redskabsskur og en ressourcebank fremfor en kulisse.
 
Vi vil forøge viden og færdigheder hos den enkelte, men også lære i forvejen kendte færdigheder på en mere gennemtænkt måde.

På kurset vil vi give os i kast med brug af ildstål, valg af lejrplads, opsætning af tarp, naturen som krydderi, brug af kniv/økse/sav og skekniv, frembringe af overdådig menu på bål uden brug af køkkengrejer, fremstille redskaber af forhåndenværende midler, leave-no-trace og lederens formidling til spejdere.
Kurset foregår i skovbrynet, under bøgetræernes kroner, i grantræernes tykning og åbne enge uanset vejret. Målet er at løfte dine spejderfærdigheder og gøre dig til en bedre spejderleder.

Forudsætninger for deltagelse:
Du skal have erfaring med overnatning i det fri og være fyldt 16 år.


Kursusleder: Annonceres senere
Dato: 29.-31. maj 2020
Sted: Ganløse, Nordsjælland
Pris: 950 kr.
Tilmeldingsfrist: Senest d. 1. maj 2020.

Bemærk:

Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.

Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Antal pladser: 18
Ledige pladser: 0

Der er i øjeblikket ingen ledige pladser. Hvis du tilmelder dig, vil du komme på ventelisten.

DeltagerSpørgsmål

Hvilket korps tilhører du? *

Postnummer *

Postnummer bruges statistisk og i nogle tilfælde til koordinering af samkørsel

Må kursusteamet dele dine kontaktoplysninger med andre kursusdeltagere for at hjælpe dig med at koordinere transport/samkørsel til og fra kurset? *

Følgende oplysninger bliver delt med de andre deltagere: Navn, email, telefonnummer og postnummerHar du nogle allergier/hensyn i forhold til forplejning?

Accept til behandling af helbredsoplysninger

Oplysningerne bruges til planlægning af måltider og kun relevante teammedlemmer får adgang til oplysningerne.Jeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

Ganløse, Nordsjælland

Hvornår

Fra 21-05-2021 00:00
Til 23-05-2021 00:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk