PLan 2019

12-10-2019 00:00 til 19-10-2019 18:00

Bellahøj-21st Barking Gruppe

Troppen - Bellahøj-21st Barking

Dette er tilmeldingen til alle PLan-kurser i 2019. Tilmeldingsfristen er d. 1. september. Læs mere om de forskellige kurser her og de generelle deltagerbetingeler her .

Bemærk følgende om PLAN-kurserne

Dette arrangement kan tilbydes til blot 300.- da kommunen refunderer en stor del af prisen, idet der er tale om et kursus. Denne støtte er vi imidlertid kun berettiget til såfremt vi kan dokumentere deltagelsen i form af et kursusbevis.


Får man ikke et kursusbevis, hænger man altså selv på regningen! Vi beder forældre om at læse nedenstående punkter grundigt, da man selv skal betale det fulde beløb på op til 2.120 kr. såfremt:

  • Man melder fra i utide (dvs. en måned inden kurset), medmindre det skyldes sygdom

  • Man tager hjem/bliver hentet i utide fra kurset, medmindre det skyldes sygdom (hjemve er ikke en sygdom)

  • Man bliver hjemsendt fra kurset. Det er set at spejdere der ikke følger de ellers rimelige anvisninger fra centeret, kan blive sendt hjem. Opfør jer ordentligt og gør som der bliver sagt! Afstå særligt fra at medbringe cigaretter, alkohol eller andre usmarte ting som I udmærket ved, ikke hører til på en spejdertur.

  • Man ikke afleverer sit kursusbevis i tide efter hjemkomst. Det er ingen undskyldning at det er blevet væk, for vi får ingen støtte fra kommunen uden. Indtil kassereren har fået lavet en kopi til regnskabet er kursusbeviset altså en check på op til 2.120 kr. – Så pas godt på det!

Afbudsregler

Din tilmelding er bindende, når den er tastet i Medlemsservice. Bliver du forhindret i at deltage, skal du straks meddele dette til Korpskontoret via kursus@korpskontoret.dk . Det er ikke nok at afmelde sig i Medlemsservice.


Afbudsgebyret er følgende

  • Ved afbud senest d. 27. september opkræves 100 kroner.

  • Ved afbud d. 28. september – 10. oktober opkræves den halve kursusafgift.

  • Ved afbud fredag d. 11. oktober eller senere opkræves hele kursusafgiften.

Du skal melde afbud ved at kontakte korpskontoret indtil onsdag d. 9. oktober kl. 12.00. Herefter skal du melde afbud direkte til kursuslederen, hvis kontaktoplysninger vil fremgå af deltagerbrevet.


Hvis ellers man observerer ovenstående, er der ikke risiko for at hænge på en ekstraregning.

Pris: 300,00

Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Brønshøjvej 29B
2700 Brønshøj
Danmark
info@b21b.dk

Tidspunkt

Fra 12-10-2019 00:00
Til 19-10-2019 18:00

Arrangør

Bellahøj-21st Barking Gruppe