AFLYST - PUF 2020

07-05-2020 00:00 til 10-05-2020 00:00

Det Danske Spejderkorps
København K, Danmark

Dette er tilmeldingen til årets 5 PUF-kurser.
PUF står for Patruljeliv, Udvikling og Friluftsliv og kurserne afholdes hvert år i Store bededagsferien.

PUF-kurserne
  • PUF-kurser er for 11-12 årige spejdere men primært målrettet sidsteårs-juniorer
  • Det er kurser med fart på, der sætter skub i spejderlivet
  • Det er kurser i patruljeliv, hvor du skal sove udenfor, lave mad selv og udfordres og udvikles en masse
  • Du får nye venner, nye spejderfærdigheder og nye indtryk
PUF 2020

Deltagerbetingelser
For at kunne deltage på PUF 2020, skal du være aktiv juniorspejder, være 11 eller 12 år ved kursusstart, og kunne deltage alle de dage, kurset varer (7.-10. maj 2020). 

Tilmelding
Tilmeldingen foregår elektronisk via www.DDS.dk, hvor du kan finde de 5 forskellige PUF kurser og læse nærmere om dem. Under hvert kursus kan du klikke på et tilmeldingslink, som fører dig videre til Medlemsservice til en fælles tilmelding kaldet 'PUF 2020'. Du kan enten selv gå ind og tilmelde dig eller få din juniorleder/gruppeleder til at hjælpe dig.

Du kan også finde den detaljerede vejledning på dds.dk/tilmelding.

Tilmeldingen åbner mandag den 17. februar 2020 kl. 12:00 og deadline for tilmelding er søndag den 29. marts 2020 kl. 12.00. 

Vælg dine kurser
I tilmeldingen vælger du, hvilke kurser du ønsker at deltage på. Du kan vælge mellem alle PUF-kurserne. Du bliver kun tilbudt et kursus, som du har ønsket. Desto flere kurser som du vælger, desto større er chancen for at komme på PUF.

Du skal minimum vælge 2 kurser. 

Deltag sammen med en spejderven/-veninde
Du kan også vælge at ønske at komme på samme kursus som en spejderven/-veninde. Du kan højst angive 1 spejderven. Du kan dog fortsat kun blive tildelt et kursus, som du har ønsket. Vi kan ikke garantere, at du kommer på kursus med én som du ønsker, men vi bestræber os på at opfylde dine ønsker. Du skal angive medlemsnummeret på den, som du ønsker at komme på kursus med.

Hvis din spejderven/-veninde ikke tilsvarende har angivet dig eller valgt de samme kurser som dig, kan ønsket ikke blive opfyldt. Så det er vigtigt, at I har aftalt det indbyrdes, inden I tilmelder jer.

Regler for fordeling af pladserne
Du er ikke sikret en plads, selvom du har tastet din tilmelding hurtigt og til tiden. Det er først efter tilmeldingsfristen mandag den 30. marts 2020, at alle pladserne bliver fordelt. Pladserne bliver fordelt ud fra følgende principper:

  • Hvilke kurser du har ønsket
  • Balanceret kønsfordeling
  • Max. 4 spejdere fra samme gruppe på samme kursus
  • Hvem du evt. har ønsket at deltage sammen med
  • Førstegangskursister prioriteres først
Du vil kun blive tilbudt et kursus, som du har ønsket. Hvis der er for mange tilmeldte, vil nogle spejdere komme på venteliste. Man kan altså godt komme på venteliste, selvom man har tilmeldt sig til tiden.

Vi forsøger at tildele pladser til så mange spejdere som muligt. Det er igen i år ikke muligt at notere 1. prioritet i kursusønsker, så alle valgte kursusønsker er ligestillede ved tilmelding. Husk derfor kun at tilmelde dig de kurser, du ønsker at deltage på. Jo flere kurser, du vælger, jo større sandsynlighed er der for at komme afsted på kursus.

Hvis du ikke ønsker at deltage på det kursus, som du har fået tildelt, har du ikke mulighed for at blive skrevet på venteliste til andre kurser, men bliver derimod afmeldt PUF 2020. Du skal derfor kun skrive kurser på, som du ønsker at deltage på.

Da kurset er rettet mod sidsteårs-juniorer, vil de spejdere som ikke har deltaget før blive prioriteret først, men det vil være muligt at deltage mere end én gang. 
Er du så heldig at komme afsted igen, kan du ikke deltage på samme PUF-kursus som sidste år.

Besked om deltagelse
Pladserne til kurserne bliver fordelt i løbet af uge 14. Du, din forælder og din juniorleder vil i uge 16 modtage en mail med besked om, hvilket kursus du har fået plads på, eller om du er kommet på venteliste.

Du kan også selv, via din profil i Medlemsservice, holde øje med hvilket kursus du er kommet på. Klik på 'Min side', scroll lidt ned på siden og find boksen 'Arrangementer'. Når du har tilmeldt dig, står der 'PUF 2020 - Tilmeldt'. Hvis der står 'Venteliste' er du kommet på ventelisten. Hvis et af de 5 PUF kurser står der og der ud for kurset står 'Tilmeldt', har du fået tildelt dette kursus.
Din leder kan, hvis han/hun er oprettet som medlemsansvarlig eller enhedsansvarlig, også se dette under din profil, på fanen 'Arrangementer'.

Deltagerbrev
Derudover får du et deltagerbrev senest i løbet af uge 18, som fortæller, hvor du skal hen, hvad du skal medbringe, hvem der skal med og mange andre praktiske oplysninger.

Kursuspris
PUF: 1.225 kr.

Har du valgt din gruppe som betaler, bliver der sendt en faktura til din gruppe efter kurset

Afbud
Din tilmelding er bindende, når den er indtastet i Medlemsservice. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal du straks meddele dette til Korpskontoret via mail: kursus@korpskontoret.dk eller tlf. 32640077. Dit afbud er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse fra Korpskontoret.

Ved afbud senere end den 6. maj 2020 skal det meldes direkte til kursuslederen. Kontaktoplysningerne vil fremgå af deltagerbrevet.

Afbudsgebyret er følgende:
Ved afbud senest den 27. april 2020 opkræves 100 kr.
Ved afbud den 28. april - 5. maj 2020 opkræves den halve kursusafgift.
Ved afbud den 6. maj 2020 eller senere opkræves hele kursusafgiften.


Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 30-03-2020 09:00

Hvor

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
    1436 København K
    Danmark
+4532640050
info@dds.dk

Hvornår

Fra 07-05-2020 00:00
Til 10-05-2020 00:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk