Løb for spejdere og søskende/Grupperådsmøde

02-03-2022 17:00 til 02-03-2022 19:00

Valdemar Atterdag

Valdemar Atterdag, Familiespejd, Minier, Juniorer, Trop, Skargeier Klan

Løb for alle spejdere og deres søskende rundt i Gistrup By - grupperådsmøde/spejderens generalforsamling/forældremøde for de voksne.

Hej alle spejdere!


Vi har onsdag den 2. marts 2022 kl 17 et løb for alle spejdere i gruppen OG deres søskende.

Det er et løb, hvor spejdere og søskende kommer rundt i Gistrup by... Det bliver et samarbejde mellem de yngste og de ældre spejdere og søskende. Løbet foregår udenfor, så det er med at have tøj på efter vejret, uanset om det regner, blæser, sner eller hagler - vi håber selvfølgelig mest på klart vejr ;-)

Når løbet er færdig, er der pølsehorn eller sandwich til børnene.


Mens spejdere og søskende er udenfor (sammen med nogle voksne, vi har allieret os med) er der fælles forældremøde indenfor. ”Grupperådsmøde” er spejdernes ord for generalforsamling. Til mødet er der kaffe/the, samt lidt sødt.


Når mødet er slut, er der også aftensmad (sandwich) til forældrene - har I ikke tid til at spise i spejderhuset men gerne vil hjem med børnene, er det også helt OK - så kan I bare tage sandwichen med jer.


Børnene skal som skrevet på et løb rundt i byen. Hvis ikke de ældre søskende kan tage sig af deres yngre søskende, er vi nødt til at bede en forælder om at være med udenfor.


Arrangementet er gratis for både børn og voksne. Da vi skal indkøbe/bestille mad, skal I melde jer til, senest fredag d. 25. februar (fredag i uge 8). Én fælles tilmelding pr familie/spejder er tilstrækkelig. Bare I angiver hvor mange voksne og børn som deltager, og om de voksne ønsker sandwich.


Det er gratis at deltage.


Beretninger, udviklingsplan og regnskab lægges på hjemmesiden under fanen ”Gruppen”, og kan derfor læses på forhånd. Ikke alt vil blive gennemgået slavisk.


Dagsorden er sendt ud særskilt.

Samlet antal pladser: 300
Ledige pladser: 263

Tilmelding til dette arrangement lukker 27-02-2022 15:00

Hvor

Lindekrogen 1
9260 Gistrup
Danmark

Tidspunkt

Fra 02-03-2022 17:00
Til 02-03-2022 19:00

Arrangør

Valdemar Atterdag