Divilejrbål

04-06-2021 18:00 til 04-06-2021 20:00

Hareskov Division

Kære ledere i Hareskov Division, 


Det er os en glæde at kunne invitere jer og jeres spejdere til Divisionslejrbål, fredag d. 4. juni kl. 18-20 . Dog må vi grundet forsamlingsloftet invitere til tre separate, grenvise lejrbål (ligesom vores divisionsturnering). Aftenen vil for alles vedkommende byde på sjove spejderaktiviteter, is (traditionen tro), samt lejrbål med pokal overrækning fra Divisionsturneringen og uddeling af mærker.


Arrangementet foregår for mikro/mini og junior ved og omkring Ballerup Spejdergruppes grund (Pæremosevej 37C), på følgende lokationer:


Mikro og mini

Sted: Bålhytten ved Pæremose Havn. Ankomst via*: grusvejen fra Pæremosevej (se kort)


Junior

Sted: Mellem søen og Ring 4, Ankomst via*: stien fra Ring 4 (se kort)


Trop

Troppen mødes andetsteds, nemlig på parkeringspladsen ved Rosendal i Egebjerg (se kort)


* for at undgå, at spejderne blandes på tværs af arrangementerne, opfordrer vi til, at I følger disse ankomst anvisninger. Vi opfordrer desuden til, at man cykler til og fra.


TIlmelding foregår gruppe- og grenvis på Divisionens hjemmeside, med et ca. antal i tilmeldingen , med deadline 3. juni. 

Tilmelding vil være først til mølle, idet vi ikke har mulighed for at oprette parallelle arrangementer, hvis antal tilmeldinger overstiger forsamlingsloftet på 100 personer.



Vi glæder os til en dejlig aften, hvor vi alle skal nyde det skønne spejderfællesskab, som vi har I Hareskov Division og det (forhåbentlige) lune sommervejr .


Spejderhilsner,

Mikkel, Ida, Sara, Jonas, HC, Sabine, Daniel, Julie, Louise, Victoria, Lasse, Rune, Emilie



Tilmelding til dette arrangement lukker 03-06-2021 23:59

Hvor

Danmark

Tidspunkt

Fra 04-06-2021 18:00
Til 04-06-2021 20:00

Arrangør

Hareskov Division