Adventure Camp 2020

06-07-2020 07:30 til 10-07-2020 17:00

Birkegruppen
Birkerød, Danmark

Birkeklanen

Forbehold i forhold til COVID-19:

Vi håber rigtig meget, at kunne afholde Adventure Camp i 2020. Vi afventer dog stadig regeringens retningslinjer i forhold til COVID-19. Hvis forsamlingsforbuddet bliver hævet til minimum 50 personer, så afholder vi Adventure Camp i år, dog med ekstra fokus på hygiejne og afstand. Hvis forsamlingsforbuddet bliver under 50 personer, så bliver Adventure Camp desværre aflyst i år.

Følg med på vores hjemmeside for en opdatering senest d. 11.juni, om vi kan afholde Adventure Camp i 2020. 

Tilmeldingen er åben, men er lige nu prissat til 0 kr. Hvis vi afholder Adventure Camp i år, så får de tilmeldte besked senere om at indbetale beløbet på 1000 kr.


Hvad er Adventure Camp:

Adventure Camp er et sommerferietilbud for alle 7-12 årige børn i Rudersdal Kommune, og foregår i år i uge 28. Campen er arrangeret af de blå spejdere i Birkerød fra Birkegruppen, og i år er det trettende gang at Adventure Camp løber af stablen.

I vores program har vi i de forskellige aktiviteter fokus på sammenhold, samarbejde, læring og kammeratskab. Børnene får mulighed for at samarbejde i både små og større grupper. Der bliver rig mulighed for at lære nye børn at kende og på den måde skabe sammenhold og danne eller forstærke venskaber.

Spejderhytten på Karpevænget 5 er vores faste base, hvor vi mødes hver morgen og slutter hver eftermiddag. Hytten er beliggende på en stor grund med masser af natur omkring. Naturen er rammen for langt de fleste af vores aktiviteter. Vi bruger plænen og søen ved hytten, Rude skov og den store boldbane ved den nærliggende skole.

Gennem udendørs aktiviteter, lege og friluftsliv, vil vi give børnene et nyt og udvidet syn på naturen, og indvie dem i dens mange muligheder.

Aktiviteterne er sjove, anderledes og grænseprøvende, og de udfordrer børnenes samarbejde og sammenhold. Dét betyder nemlig, at man får masser af gode sommerferieoplevelser og venskaber, som man kan tage med sig hjem.


PRAKTISK INFORMATION

Målgruppe: Alle børn i alderen ca. 7-12 år.

Tid: Adventure Camp 2020 foregår fra mandag den 6. juli til fredag den 10. juli (uge 28).

Sted: Birkehytten på Karpevænget 5, 3460 Birkerød.

Max: 40 deltagere.

Arrangør: De blå spejdere i Birkerød fra Birkegruppen.

Pris: 1000 kr. (opkræves først når vi ved, om vi kan holde Adventure Camp i år)

Inden Adventure Camp, i uge 27, modtager alle detagere et detagerbrev med detaljerede oplysninger om bl.a. ugeprogrammet, og en oplysningsseddel, som skal udfyldes og returneres i underskrevet form. På sedlen oplyses der bl.a. om barnet kan svømme, har allergier eller sygdomme, kontaktoplysninger på forældre i periode og lignende.

Deltagerbrevet vil blive lagt op her på hjemmeside og på facebook siden så snart det er klar.

Før, under og efter campen vil der blive lagt billeder og andre sjove ting op på Adventure Camp's Facebookside.

Opstår der spørgsmål, kan vi altid kontaktes på camp@birkegruppen.dk

Vi glæder os til at se DIG!

Antal pladser: 40
Ledige pladser: 0

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 19-05-2020 14:05

Hvor

Birkegruppen
Karpevænget 5
    3460 Birkerød
    Danmark
info@birkegruppen.dk

Hvornår

Fra 06-07-2020 07:30
Til 10-07-2020 17:00

Arrangør

Birkegruppen
info@birkegruppen.dk