Sy selv – upcycling Vest 2020

19-09-2020 09:00 til 20-09-2020 15:00

Midtjylland

Har din spejdergruppe også gamle telte liggende, hvor der lige mangler stænger, eller andre dele? Og har du tænkt, at det er ærgerligt, det må da kunne bruges til noget? Så skal du med på denne workshop, hvor vi giver telte nyt liv ved at upcycle det til friluftsudstyr.

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset, hvis det skal fremgå af dit spejder -CV.

På denne workshop får du mulighed for at få inspiration og vejledning til hvordan man selv kan lave sit udstyr, samt prøve kræfter med Upcycling.

Gennem de senere år er der kommet et naturligt fokus på ressourcer og genbrug, det har Fjeldgruppen naturligvis stor interesse i og udbyder derfor nu denne workshop, hvor du vil få mulighed for at lære om de forskellige materialer og hvad man kan få ud af dem. Vi har de seneste par år samlet ind på festivaler og af genbrugsguldet har vi fremstillet alverdens udstyr.
Den viden vil vi gerne give videre og vi håber du vil være med.

På workshoppen vil du få:

  • indblik i materialernes anvendelse inspiration til udstyr redskaber til hvordan du kan tage det med tilbage i din spejdergruppe og dele ud af din viden.
  • vejledning i syprocessen
  • guide til større projekter du gerne vil sy selv eksempelvis tøj, bivibags, tarps og meget andet
  • mulighed for at bruge din egen kreativitet på de materialer vi stiller til rådighed

Deltagerne kan derudover medbringe egne projekter og ideer, som instruktørerne vil hjælpe og vejlede med i det omfang det er muligt.
Vi stiller materialer og symaskiner til rådighed. Alt hvad du producerer af vores gamle telte får du naturligvis lov at beholde.
Man er meget velkommen til at medbringe sin egen symaskine og sygrej. Har man noget overskudsstof eller et gammelt telt liggende tages dette imod med kyshånd.

Overnatning i eget medbragt telt eller på gulvet i hytten. Fjeldgruppen står for frokost og aftensmad om lørdagen, samt morgenmad og frokost om søndagen. 

Bemærk:
Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.

Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berith Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Antal pladser: 12
Ledige pladser: 9

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 01-09-2020 23:59

Hvor

Midtjylland

Hvornår

Fra 19-09-2020 09:00
Til 20-09-2020 15:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk