Skanseweekend (med ekstraordinær grupperådsmøde)

29-08-2020 12:00 til 29-08-2020 20:00

1. Gjentofte Gruppe

1. Gjentofte Gruppe

Kære alle spejder, forældre, bedsteforældre og søskende. 


Så er det igen tid til den årlige arbejdsweekend: Skanseweekend. Og vi er glade for at kunne afholde den, selvom det er lidt forsinket! Til Skanseweekenden sørger vi for, at vores dejlige hytte og grund er i tiptop stand og giver de bedste rammer for at lave masser af spændende spejderarbejde i hverdagen. 

Vi har derfor brug for jer, spejdere, forældre, bedsteforældre og søskende, til at hjælpe os med årets oprydning, rengøring og istandsættelse. 

Skanseweekenden starter kl. 12 i hytten. Resten af eftermiddagen arbejder vi sammen på at gøre vores fysiske rammer endnu bedre. Når opgaverne er løste, vil vi afslutte dagen med fællesspisning, så vi kan lære hinanden endnu bedre at kende. 

Gruppen sørger for drikkevarer til alle aldre samt kød til fællesspisningen. Alle forældre skal medbringe noget tilbehør til aftensmaden. 

Skriv gerne i tilmeldingen, hvilket tilbehør I medbringer. 

Forældrene til tropsspejderne sørger for kage, boller og frugt til eftermiddagen. Husk at vejret er altid fabelagtigt til Skanseweekenden, så vi glæder os til at se rigtig mange af spejderne og forældrene. Søskende og bedsteforældre er mere end velkomne. For at give et indblik i hvad en skanseweekend indebærer kan vi nævne, at årets opgaver bl.a. omfatter en grund oprydning og rengøring af Skansen, samt arbejdsopgaver udenfor. 

Men i år skal der også afholdes en ekstraordinær Generalforsamling, da vi før på året ikke lykkes at finde en kasser til gruppen. Denne vil blive afholdt i løbet af dagen. 

Hvis nogle ligger inde med godt værktøj (herunder: benzindreven motorsav, rystepudser, trailer eller andet til at løse nogle af de ovenstående opgaver), så meld det endeligt.  

Sidste tilmeldingsdato er d. 25. august. Vi glæder os til at se jer alle sammen, 

Mange hilsner fra Lederne og bestyrelsen i 1.Gjentofte. Vi mødes i vores hytte Skansen, Jægerborg Allé 148A, 2820 Gentofte.

Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Jægersborg Alle 148A
2820 Gentofte
Danmark
+4522829650
boisensandra@gmail.com

Tidspunkt

Fra 29-08-2020 12:00
Til 29-08-2020 20:00

Arrangør

1. Gjentofte Gruppe