Spejdernes Lejr - tilmelding

22-07-2017 08:00 til 30-07-2017 16:00

Spejdernes Lejr 2017

Radulf Gruppe

Spejdernes Lejr 2017
2017s største spejderoplevelse
22 – 30. juli 2017
Sønderborg

Spejdernes Lejr 2017

invitation

2017s største spejderoplevelse
22 – 30. juli 2017
Sønderborg

Spejdernes lejr fordi:
 

* Du mærker suset når 40.000 tørklæder svinger i (næsten) takt ved åbningsceremonien

*  Vi udnytter, at vi er mange – og der bliver gennemført større aktiviteter, som vi ikke kan gennemføre lokalt.

*  Det er fedt at være på lejr sammen med andre, der er der for det samme som en selv – en fed spejderlejr.



Pris: 2.500,00
Prisen dækker: Lejrafgift (2.100), transport af vores udstyr, lejrafgift for lederne, 1 t-shirt, kvartersaktiviteter, brænde, uniformsmærker og rafter.

Lejrafgiften dækker blandt andet: Transport, Mad, planlægning og etablering af lejren (toiletter, el, wifi, kloakering, vand, ”veje”, køle/frysefaciliteter til central madopbevaring, og ikke mindst et væld af aktiviteter under hele lejren.


Prisen
Vi er opmærksomme på, at det er dyrt at deltage på SL17 i forhold til en selvarrangeret sommerlejr i Danmark. Hvis det kniber med at få økonomien til at hænge sammen, så kontakt Kenneth på kenneth@radulf.dk eller 22 655 388. Henvendelserne vil blive behandlet diskret i gruppens styrelse, der vil prøve at se, om vi ikke kan finde en løsning i fællesskab.

Betaling:
I 5 rater (1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7) – der udsendes en påmindelse om betaling forud for månedsskifterne – alternativt fuld betaling ved tilmelding.

Tilmelding foregår via www.radulf.dk
Tilmeldingsfrist: 1. marts 2017 

Tilmeldingen er bindende, da gruppen hæfter for tilmeldte deltagere.
 
Praktiske informationer:
Tid: lørdag d. 22. juli til søndag d. 30. juli
Transport: arrangeres af lejren – forventet mødested er Roskilde

Hvem tager tilbyder vi at tage med: 
Alle spejdere i Radulf Gruppe uanset alder

Øvrige deltagere:
Spejdere fra alle korps i hele Danmark og fra udlandet herunder vores tyske venskabsgruppe. Forventet deltagerantal 40.000.

Vi bor i samme ”kvarter” som de øvrige spejdergrupper i Solrød & Greve kommuner. I den tidligere sommer vil der kommer et ”se hinanden an” arrangement: ”Spejderne på fortet”, hvor alle spejdere fra Greve/Solrød inviteres til et fælles arrangement på Mosede Fort (uanset om de deltager i SL17 eller ej)
 
Lejren
er inddelt i forskellige underlejre, der igen er inddelt i mindre – og overskuelige områder kaldet ”kvarterer” for vores vedkommende svarende til forventeligt omkring 300 spejdere.
Vi skal bo i underlejren ”Slottet”.

Aktiviteter
Vil foregå grenvist – i hvert fald for minispejderne – der kan være, at det bliver muligt for junior- og tropsspejdere at vælge aktiviteter som patrulje.

Lederne vil gå sammen med spejderne til aktiviteterne og være tilstede på aktiviteterne – medmindre det er intention på den givne aktivitet, at lederen ikke skal deltage/være tilstede under aktiviteten. (Det vil være aktuelt for de ældste spejdere – og der vil selvfølgelig være en leder til stede såfremt, at spejderne - mod forventning dog - gerne vil have, at der en af gruppens ledere til stede.

I det omfang det er praktisk muligt – vil vi se om det ikke er muligt at spejderne deltagerne på aktiviteter sammen med vores tyske spejdervenner for at udbygge spejdervenskabet mellem spejderne og vores to spejdergrupper.

Aktiviteterne vil være mangeartede lige fra de hjemmefra valgte, de spontane man falder over på vejen til obligatoriske aktiviteter.
 
Aktiviteterne vil bestå både af så store aktiviteter, at vi på ingen måde kan lave så store aktiviteter lokalt og små aktiviteter, som måske virker bekendte – eller vi kan tage med hjem og prøve af herhjemme også efterfølgende på spejdermøderne.

 

Kan vi være trygge ved at sende vores minispejder af sted?
Ja det kan I – lejren er stor, men er inddelt i mindre ”bidder”.

De mindste spejdere vil altid have følgeskab af en leder/voksen rundt på lejren – de lidt ældre vil få lov til at gå rundt på lejren patruljevis – eller parvis for de ældste, når det er relevant.
 
At være på lejr
At være på Spejdernes Lejr handler om at opleve, udforske og lære på de mange aktiviteter. Men vi skal også have noget at spise og løse andre praktiske opgaver – spejderne skal også deltage i disse gøremål.

Vi forsøger dog at strukturere disse og fordele opgaverne ligeligt mellem spejderne, da aktivitetstilbuddet er så stort – og det er i højsædet. Rent praktisk vil det foregå ved en turnusordning, hvor spejderne skiftes til at hjælpe med de forskellige opgaver henover ugen, således at alle eksempelvis ikke skal lave aftensmad hver aften.
 
Der er rigtig mange indtryk på en lejr som SL17 – og vi vil forsøge at holde tempoet/aktivitetsniveauet nede – således at der også er god tid til bare at slappe af og hygge sig med nabospejderne fra gruppen overfor…eller slikke sol foran teltet J.

Spørgsmål og spørgetime
Der vil i forbindelse med vores generalforsamling blive fortalt lidt mere om lejren – og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.

I er dog også velkomne til at kontakte Kenneth på kenneth@radulf.dk hvis I har spørgsmål løbende.

I kan også altid besøge lejrens hjemmeside www.sl2017.dk


Tilmelding til dette arrangement lukker 01-03-2017 22:59

Hvor

Vestermark 20
Sønderborg 6400

Tidspunkt

Fra 22-07-2017 08:00
Til 30-07-2017 16:00

Arrangør

Radulf Gruppe