Kursusleder 1: Rollen og årshjulet

28-01-2021 19:30 til 28-01-2021 21:15

Online

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.

Indhold
På dette webinar fokuserer vi på kursuslederens forskellige roller og årshjulet/processen for en kursusleder.
Derudover vil vi diskutere, hvordan man arbejder med forandring i et team.
Formen vil være halvt oplæg og halvt erfaringsudveksling og diskussion. 

Målgruppe
Webinaret henvender sig til nye og erfarne kursusledere for alle slags kurser. 

Oplægsholdere
Morten Weber og Søren Thygesen

Praktisk information
Kurset gennemføres digitalt, og alle deltagere modtager link til arrangementet et par dage før. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte arrangørerne på tilmeldwebinar@gmail.com.


Baggrund for webinarrækken
Teamet bag ”Vejleder-og instruktørkurserne” afholder i vinter 2020 / forår 2021 en række webinarer indenfor forskellige indholdselementer, som er relevante, når man laver kursus i Det Danske Spejderkorps.
Webinarerne afholdes af spejdere med forskellig baggrund og viden indenfor emnerne.
I rækken af webinarer vil der være emner som AI, den nye vejleder, den øvede vejleder, spejdermetoden, KSL rollen - både den nye og den erfarne, træningsprincipperne med mere.
Baggrunden for webinarerne er de begrænsninger som Corona-pandemien har sat for os. Dem konverterer vi til muligheder for at vi kan nå hinanden på en anden måde. 
Et webinar giver mulighed for, at vi kan mødes på tværs af landet og dykke ned i et emne, som vi kan nørde og reflektere over og sammen kan blive klogere.
Kontakt Mia Lykkegaard Elsby eller Mette Thygesen, hvis du har ideer, kommentarer, kan bidrage med indhold eller har brug for oplæg eller facilitering af processer i dit team: tilmeldwebinar@gmail.com.


Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 28-01-2021 09:00

Hvor

Online

Hvornår

Fra 28-01-2021 19:30
Til 28-01-2021 21:15

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk