PLAN Kursus (Trop) intern tilmelding

17-10-2021 00:00 til 23-10-2021 23:59

Claus Nar Gruppe
Farum, Danmark

Gretesholm Trop

PLan kurser er et kursus for alle tropsspejdere – og er et fantastisk kursus at komme afsted på!
PLan kurser er et kursus for alle tropsspejdere – og er et fantastisk kursus at komme afsted på!

PLAN-kurserne
PLAN-kurser er for 12-16 årige spejdere
Det er kurser med fart på, der sætter skub i spejderlivet
Det er kurser i patruljeliv, patruljeledelse og samarbejde og hvor du skal sove udenfor, lave mad selv og udfordres og udvikles en masse
Du får nye venner, nye spejderfærdigheder og nye indtryk

PLAN – Skal jeg tage af sted?
JA – det skal du – Spørg nogle af dem der var afsted sidste år om det var fedt – svaret er ja!

Deltagerbetingelser
For at kunne deltage på PLAN, skal du være aktiv tropsspejder, være 12 til 16 år ved kursusstart, og kunne deltage alle de dage, kurset varer (Uge 42, lidt variation imellem kurserne). 
Kurserne er opdelt efter klassetrin:
Plan Start er for 6. klasser
Plan 1 er for 7. klasser
Plan 2 er for 8. klasser
Plan 3 er for 9.-10. klasse
Læs meget mere her på linket nedenfor – læs det gerne grundigt og er der spørgsmål efterfølgende så kontakt din tropsleder.

Info om de forskellige kurser findes her: https://dds.dk/plan-temaside
Kommentarer til oplysningerne på korpsets hjemmeside:
Sørg for at vælge det rigtige kursus jf. ovenfor
Der skal vælges mindst 2 kurser – vi anbefaler 3. Bemærk at man IKKE kommer på et kursus man ikke har valgt – og siger man nej til det kursus man bliver tilbudt - så ryger man bagerst på ventelisten (Se senere)

Tilmelding og pris
Tilmeldingen foregår elektronisk via denne tilmeldingsside
PUF kurset koster 2125 kr pr. deltager (1925 kr for Plan Start), men gruppen betaler ca halvdelen så du/I skal kun betale 1000 kr. (900 kr for Plan Start) for at komme afsted. Dette sker ved tilmelding.  Derudover dækker gruppen udgifterne til transport (togbillet eller bro og brændstof efter aftale). 

Tilmeldingen er bindende, så derfor beder vi om at man er sikker på at man tager afsted, hvis man tilmelder sig. Læs om afbud nederst i brevet.


Tilmeldingen er åben nu og deadline for tilmelding er søndag den 28. August 2021 kl. 12.00. 
Når du tilmelder dig, vil du få en mail om at du er tilmeldt. Den kommer fra Claus Nar Gruppe – og er en tilmeldings kvittering. Modtager du ikke denne så skriv til din gruppeleder. 
Derefter vil du modtage endnu en kvittering på tilmelding – den kommer fra DDS og den modtager du når din tilmelding er lagt ind i korpsets tilmeldingssystem.
Når du er tilmeldt, vil der efterfølgende ske en fordeling af pladserne af kursuslederne – dvs. du er ikke garanteret en plads før du får en endelig bekræftelse fra kursuslederen i løbet af uge 38.

Vælg dine kurser
I tilmeldingen vælger du, hvilke kurser du ønsker at deltage på. Du kan vælge mellem de PLAN kurser der svarer til dit klassetrin. Du bliver kun tilbudt et kursus, som du har ønsket. Desto flere kurser som du vælger, desto større er chancen for at komme på PLAN. Du skal minimum vælge 2 kurser. 
De kurser du kan vælge imellem: Se https://dds.dk/plan-temaside ca. halvt nede på siden.

Deltag sammen med en spejderven/-veninde
Du kan også vælge at ønske at komme på samme kursus som en spejderven/-veninde. Du kan højst angive 1 spejderven/-veninde. Du kan dog fortsat kun blive tildelt et kursus, som du har ønsket. Det kan dog ikke garanteres, at du kommer på kursus med én som du ønsker, men der lægges et stort arbejde i at forsøge at opfylde dine ønsker. Du skal angive medlemsnummeret på den, som du ønsker at komme på kursus med.

Hvis din spejderven/-veninde ikke tilsvarende har angivet dig eller valgt de samme kurser som dig, kan ønsket ikke blive opfyldt. Så det er vigtigt, at I har aftalt det indbyrdes, inden I tilmelder jer.

Pris: 1.000,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 29-08-2021 23:59

Hvor

Claus Nar Gruppe
Frederiksborgvej 57
    3520 Farum
    Danmark
formand@clausnar.dk

Hvornår

Fra 17-10-2021 00:00
Til 23-10-2021 23:59

Arrangør

Claus Nar Gruppe
formand@clausnar.dk