Natureventyr 2021

20-06-2021 10:00 til 20-06-2021 14:30

Erik Ejegod Gruppe

Erik Ejegod Gruppe

Vi skal bruge nogle friske spejdere, til at hjælpe med at afvikle "natureventyr".

Læs mere om arrangementet nederst.

Opgaverne består blandt andet i følgende:

Der skal følges børnefamilier, over vejen (en opgave for de lidt ældre spejdere)

Der skal laves bål, serveres drikkevarer, hjælpes med at lave pandekager over bål (hvis nogle har bål pander til pandekager må de meget medbringes).

Deles diplomer ud. 

Kommunen regner med at der kommer cirka 100 mennesker.

Frederikssund Kommune får sine egne Natureventyr!

Måske kender du allerede Natureventyr fra nogle af vores nabokommuner? Og hvis du gør, ved du at ikke to eventyr er ens – og det er værd at opleve dem alle sammen.
Med appen Natureventyr kommer du ud på en rute på mellem 1-2 km., hvor du via gps koordinator og fysiske indikatorer guides gennem et eventyr på 6-8 kapitler. Historierne er målrettet til de 3-9 årige og der er skruet op for fantasi, historiske fakta og bevægelse.
I Frederikssund Kommune har gruppen bag Natureventyr udviklet de tre eventyr i samarbejde med de tre spejdergrupper Ræven i Skibby, Svaneungerne i Jægerspris og Ejegod i Slangerup samt Selsø Slot, Nationalparken Skjoldungernes Land og Frederikssund Museum Færgegården.
Det er der kommet tre meget forskellige historier ud af.
Jagten på Aghates spøgelseshest
Tre linjer om handlingen…
Frida Færgedatter og bjergfolket
Tre linjer om handlingen…
Kingos fantasifulde skovtur
Tre linjer om handlingen…
Lanceringen
Hvis du vil være blandt de første der prøver de nye eventyr, kan du deltage i lanceringsarrangementerne den 20. juni. Her vil du blive mødt af en spejder ved start- og slutpunktet. De kan både hjælpe med teknikken og sørger også for, at naturoplevelsen får et tvist af spejderliv efter eventyret.
Læs mere om åbningsarrangementerne og tilmeld dig her.
Fra den 21. juni er eventyrerne frit og kvit tilgængelige. Download app’en Natureventyr og se, hvor de forskellige eventyr er placeret. Og så det bare om at komme i gang.
Eventyrerne er for både familier, spejdere, institutioner, SFO, skoler – og hvem der ellers har lyst til at opleve naturen på en eventyrlig måde.
Formand for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg (S) er glad for, at udvalget har bevilget midler til at få udviklet Natureventyr tre steder i Frederikssund Kommune. ”Det er en anderledes måde at opleve naturen på og det er spændende at det kobles med både naturarv og eventyr”, siger han.
Natureventyrerne i Frederikssund Kommune vil i første omgang være gratis tilgængelige for alle i 2 år fra lanceringsdagen.


Tilmelding til dette arrangement lukker 18-06-2021 23:59

Hvor

Lystrupvej 22
3550 Slangerup
Danmark
eejegod@gmail.com

Tidspunkt

Fra 20-06-2021 10:00
Til 20-06-2021 14:30

Arrangør

Erik Ejegod Gruppe