Oprykningsweekend

18-09-2021 09:15 til 19-09-2021 10:00

Spejdercentret Gurredam
Helsingør,

Hornbækspejderne - Store Bjørn, Store Bjørn - Fam. Spejd, Store Bjørn - Mikro, Store Bjørn - Mini, Store Bjørn - Junior

Invitation til Oprykningstur d. 18-19 september 2021

 

Vi glæder os alle sammen til årets oprykningstur, som i år finder sted på Spejdercentret Gurredam!

Oprykningsturen er en gruppetur, hvor hele gruppen samles for at have en dejlig dag med spejderaktiviteter og selve oprykningsceremonien finder sted om eftermiddagen.

Der er mulighed for overnatning, og det plejer at være rigtig hyggeligt for både spejdere og de forældre der deltager.

 

Hvor: Spejdercentret Gurredam, Gurrevej 322, 3000 Helsingør

Hvornår: lørdag d. 18. september kl. 9.15 til søndag d. 19. september kl. 10.00.


Dagsprogram:

9.00-9.15          Ankomst på parkeringspladsen

9.30-10.30       Forældremøde for alle forældre (også dem der kører hjem igen).

9.30-12.00       Spejderløb del 1 på Gurredam for alle spejdere!

12.00-13.00     Frokost v. storhytten – Medbring Madpakke!

13.00-14.30     Spejderløb del 2 på Gurredam for alle spejdere!

14.30-15.00     Løbsafslutning, præmieoverrækkelse og eftermiddagskage

15.00                                            Lejrslagning, leg og hygge

17.00                                            Oprykningsceremoni – Spejdere der skal rykke op til den næste gren, rykker op😊

18.00                                            Aftensmad

19.30                                            Sengetid for Familiespejd og Mikroer.

 

Gurredam er et rigtig stort spejdercenter, og der vil være en del andre grupper samtidig med os! Vi råder over Lejrplads 10, 11 og 13 samt Storhytten og køkkenet – og deler toiletfaciliteter med de øvrige grupper.

For spejdere (og forældre) der ikke har været på gurredam før, så kan i godt begynde at glæde jer!

Der er adgang til toiletter og bad, og da vi har Prins Hamlets store bålhytte har vi også ly og læ hvis vejret ikke er med os.

 

Husk forældremødet kl. 9.30-10.30, hvor vi gerne vil fortælle lidt om at være spejder i Hornbækspejderne, og om Spejdernes Lejr 2022 – som er en landslejr vi skal deltage i til sommer!

 

Husk Madpakke til frokost lørdag.

 

Vi får brug for nogle kager til lørdag, hvis I kan tage en med – så noter det ved jeres tilmelding 😊

 

Derudover får vi brug for forælder hjælp til forskellige praktiske opgaver i løbet af weekenden, så forældre der deltager/overnatter, håber vi meget på vil hjælpe.

 

Praktiske detaljer til de forskellige grene fremgår samt pakkeliste.

 

Vi håber at se jer til årets store Gruppetur – tilmelding skal ske via hjemmesiden: https://www.hornbaekspejderne.dk/begivenhed/oprykningsweekend senest mandag d. 13/9-2021.

 

Spejderhilsner fra

 

Spejderlederne i Hornbækspejderne – Store Bjørn

 

 

 

De praktiske ting….

 

Særligt til Familiespejd: Hvis I har lyst til at overnatte, skal I være meget velkomne, men det er ikke en nødvendighed. Programmet er lagt så man snildt kan tage hjem før/efter aftensmaden – hvis det passer bedst for jer. Vi har brug for at vide hvor mange i deltager, både spejdere og forældre og evt. små søskende, for at planlægningen kan gå op. Rykker din spejder op til Mikro, skal du læse afsnittet nedenfor også. Familiespejdere m. forældre sover i storhytten – hvor der er sovesale og også enkelte rum. Det kan være en god mulighed for at prøve ”at sove ud af” uden at sove udenfor 😊 Hvis man skal sove indenfor, medbringes sovegrej jf. pakkelisten.

 

Særligt til Mikrospejdere: Mikrospejdere må meget gerne overnatte med/uden forælder – alt efter hvordan spejderen har det med at sove ude. Mikroerne skal sove i den store dobbelte shelter i forbindelse med prins Hamlets Bålhytte.

Der vil være plads til at i som forældre kan overnatte i eget telt også – sådan at der er en livline i nærheden. Det er en rigtig stor oplevelse for spejderne at rykke op og blive ”en af de store” – og at være en del af den flok kan allerede starte med en overnatning – næsten på egen hånd.

 

Særligt til Minispejdere: Minispejdere forventes at overnatte, og skal ligeledes overnatte i shelter. De nye minispejdere bliver taget godt i mod af de eksisterende minispejdere, og bliver en naturlig del af gruppen allerede der. Det giver sammenhold og spejderne vokser af at være blevet en del af en større gren. Hvis du som forælder, gerne vil overnatte (i eget telt), er der naturligvis også plads til det.

 

Særligt til Juniorer: Nye så vel som ”gamle” juniorer overnatter i det omfang det er muligt i hængekøjer, som vi i gruppen har fået doneret gennem fællesrådet 😊 Vi har til alle! Der vil sove ledere i køjer i samme område – det bliver en kæmpe oplevelse.

 

Særligt til forældre: Hvis I vil overnatte, som I er mere end velkomne til, så skal der medbringes eget telt. Husk også at tilmelde jer på hjemmesiden – så vi ved hvor mange vi bliver i alt.

Har i ønsker til forskellige praktiske opgaver; køkkentjans – eftermiddagskaffe og kage, aftensmadsholdet, morgenmadsholdet, postmandskab, rengøringstjansen, toilettjansen eller andet, så sig til 😉 

 

Pakkeliste:

Overtøj og fodtøj i forhold til vejret

Lommelygte/pandelampe

Skiftetøj

Nattøj

Sovepose og liggeunderlag (lagen hvis man sover inde)

Spisegrej

Viskestykke

Drikkedunk

Madpakke til lørdag


Antal pladser: 75
Ledige pladser: 26

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 15-09-2021 00:10

Hvor

Spejdercentret Gurredam
Gurrevej 322
    Helsingør 3000

Hvornår

Fra 18-09-2021 09:15
Til 19-09-2021 10:00

Arrangør

Hornbækspejderne - Store Bjørn
20914143