Korpsrådsmøde 2021

12-11-2021 16:00 til 14-11-2021 14:00

Hotel Legoland

Korpsrådsmøde 2021 byder blandt andet på valg til korpsledelsen, vedtægtsændringer og masser af inspirationsoplæg, samt godt samvær med gode spejdervenner

Efter 2 års ventetid er årets største enkeltstående begivenhed, Korpsrådsmødet, tilbage igen! I år vil det især være vedtægtsrevisionen og valg til korpsledelsen, der er i fokus, men som traditionen byder det, så starter vi fredag aften, og her er Inspirationstorvet tilbage for fuld styrke. Og vi vil nok en gang udnytte, at hundredvis af spejdere, ledere og instruktører er samlet på ét sted – klar til at inspirere hinanden med alt fra kurser og politikker til gode aktiviteter med vennerne og hvordan den gode bestyrelse arbejder.
Vi opfordrer alle til at dukke op i løbet af fredag aften, og lade sig inspirere.

ALT ER SOM DET PLEJER, næsten…
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi fortsat holder et skarpt fokus på økonomien, og derfor har Korpsrådsmødet også fået en tur med den økonomiske tættekam. Det betyder at vi har optimeret på en lang række af de bagvedliggende udgifter, men nogle af besparelserne kommer også til at ramme den enkelte deltager. Blandt andet vil der i år ikke blive serveret natmad, frokosten om lørdagen bliver ikke en buffet, og der vil heller ikke være underholdning lørdag aften i Lalandia.

Og så bliver udsendelsen af mødematerialet heller ikke særskilt i år, men vil som sidste år være en del af Wide i oktober. Vi sikrer naturligvis at alle dem der skal have materialet, får det, uanset om de er tilmeldt til at modtage Wide eller ej.

I år skal vi også være særligt opmærksom på datoerne for tilmeldingsfrister m.v. På grund af datoerne for årets møde, og en datomæssigt sen efterårsferie, har vi været nødt til at fremrykke fristerne.

ALLE SPEJDERE ER VELKOMNE, men
På Korpsrådsmøde 2021 er alle spejdere over 15 år i Det Danske Spejderkorps velkomne. Vi har plads til 1000 deltagere. Frem til 1. oktober har medlemmer af Korpsrådet (eller disses suppleanter) fortrinsret. Du kan godt melde dig til Korpsrådsmøde 2021 uden stemmeret allerede nu. Skulle der ske det, at arrangementet bliver overtegnet inden den 1. oktober, prioriterer vi Korpsrådsmedlemmer højest. Fra den 2. oktober tilmelder alle sig på lige fod, og ved flere en 1000 deltagere bliver der oprettet en samlet venteliste. Stemmeberettigede bliver prioriteret først på ventelisten.

Prisen for arrangementet afhænger af hvilken overnatningsform og eventuelle tilkøb, du vælger. Medlemsservice regner din samlede pris ud inden du er endeligt tilmeldt.

Tilmelding og bekræftet betaling senest den 15. oktober 2021. Bemærk, at hvis ikke din medlemsansvarlige har godkendt betalingen senest den 24. oktober, bliver din tilmelding annulleret og din plads overgår til en deltager fra ventelisten.

Allergi og andre særlige hensyn noteres i tilmeldingen.

Mødemateriale bliver sendt til alle korpsrådsmedlemmer. Du kan også downloade mødematerialet fra dds.dk/krm21 i løbet af oktober måned. Alle har mulighed for at få udleveret mødematerialet på tryk ved check in på Hotel Legoland.

Vi opfordrer til samkørsel til Korpsrådsmødet og til at udbyde pladser i biler og busser. Korpset yder kørselsrefusion, og beløbet bliver først fastsat, når korpsrådsmødet er afviklet, da det er en solidarisk nøgle, hvor alle betaler/modtager alt efter distancen. Det betyder, at den gennemsnitlige rejseudgift for en mødedeltager bliver beregnet ud fra den billigste offentlige transport. Deltagere der har beregnet rejseudgifter over gennemsnittet, får penge tilbage, mens deltagere med lavere udgifter bliver trukket for beløbet på enhedens konto hos Det Danske Spejderkorps. Vi forventer ikke store udsving i forhold til tidligere år.

Når du har udfyldt tilmeldingen og klikker på 'fortsæt', så kan systemet være langsomt. Klik kun 1 gang og afvent, ellers går din tilmelding igennem flere gange.

HUSK at tjekke at du modtager en tilmeldingsbekræftelse, når du har afsluttet din tilmelding, så du er sikker på at din tilmelding er gået igennem.

COVID-19
I følge myndighedernes plan, så er alle restriktioner bortfaldet når vi afholder årets møde. Det er ikke ensbetydende med, at de ikke kan blive genindført, men som situationen er nu kan vi afholde Korpsrådsmøde som vi plejer.

Vi vil dog kraftigt opfordre alle deltagere til at tage en test for Covid-19, således at vi alle kan få en god weekend.

Samlet antal pladser: 874
Ledige pladser: 0

Tilmelding til dette arrangement lukker 14-11-2021 23:59

Hvor

Åstvej 10
Billund 7190

Tidspunkt

Fra 12-11-2021 16:00
Til 14-11-2021 14:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps