Kano- og vildmarkskursus (IPP) 2022

12-05-2022 00:00 til 15-05-2022 00:00

Olofström, Sverige

Kano & Vildmarkskurset giver de grundlæggende færdigheder for sikker kanosejlads i vildmarken.

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.

Om kurset:

Kano og Vildmarkskurset er et motiverende introduktionskursus i grundlæggende færdigheder for kanosejlads, der giver klanens/troppens de nødvendige værktøjer for en sikker tur, der skal foregå i kano, eller give lederne en anderledes oplevelse eller for dig, der vil prøve en helt anderledes Store Bededagsferie.

Kano og vildmarkskurset er også et meget hyggeligt kursus. Der vil være mange hyggelige timer i kanoen på vej mod lejrpladsen, under frokosten på en lille solbeskinnet klippe midt i søen eller foran bålet om aftenen mens mørket langsomt sænker sig.

Sø-området ved Olofström byder på en fantastisk natur. Der er rig mulighed for at spotte dyr, som du ikke lige ser herhjemme - måske opleve en bæver eller elg svømme over søen.

Helt sikkert er det, at der også venter mange gode naturoplevelser på kurset.

Læs mere her

Krav:

Du skal være fyldt 15 år og SKAL kunne svømme min. 200 meter.

Praktiske oplysninger:

Sidste tilmeldingsfrist: d. 30. april 2022, kl. 23:59:59

Selve kurset afholdes i Sverige.

Vi vil forsøge at arrangere fællestransport i kursisternes egne biler fra Kursusstedet. Kurset betaler de kursister der stiller deres bil til rådighed fra kursussted til Sverige T/R.

Der overnattes fortrinsvis i kanobivuak.

Sted: Herlev (København, DK) - Olofström, Sverige (Alternativt Bolmen, Sverige)

Pris: kr. 1.850,00 (spejderkorps medlemmer)

Bemærk:
Fjeldgruppen følger naturligvis myndighedernes og korpsenes anbefalinger vedrørende Corona. Skulle omstændighederne tvinge os til at aflyse kurset får man naturligvis hele kursusafgiften refunderet. Derudover gælder Fjeldgruppens afbudsregler


Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.
Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Antal pladser: 24
Ledige pladser: 4

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 30-04-2022 23:59

Hvor

Olofström, Sverige

Hvornår

Fra 12-05-2022 00:00
Til 15-05-2022 00:00

Arrangør

Fjeldgruppen
formand@fjeldgruppen.dk