PUF 2022

12-05-2022 00:00 til 15-05-2022 00:00

Det Danske Spejderkorps
København K, Danmark


Tilmeldingsfristen til årets PUF-kurser er nu overskredet, men du kan stadig nå at tilmelde dig ventelisten.

Vær opmærksom på, at det koster et administrationsgebyr på 250 kr. Ved at tilmelde dig accepterer du, at gebyret vil blive føjet oveni deltagerprisen.

Du tilmelder dig ventelisten her: 

Deltagerbetingelser

Godt at vide
For at kunne deltage på PUF 2022 skal du være aktiv juniorspejder, være 11 eller 12 år ved kursusstart og gå i 5. klasse.
Du skal kunne deltage på hele kurset, dvs. have mulighed for at være med fra første til sidste minut alle de dage, som kurset strækker sig over (12.-15. maj 2022) – så går du heller ikke glip af noget sjovt :-)

Tilmelding
Tilmeldingen foregår her i Medlemsservice via en fælles tilmelding: 'PUF 2022'. Du kan enten selv tilmelde dig eller få din junior-/gruppeleder til at hjælpe dig.

Tilmeldingen åbner mandag den 7. marts kl. 12.00, og deadline for tilmelding er torsdag den 31. marts kl. 23.59.

OBS: Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse via e-mail fra Korpskontoret, eller når du kan se din tilmelding i Medlemsservice på Min side under fanen Arrangementer.

Vælg dine kurser
Du kan vælge mellem alle fire PUF-kurser, og du skal minimum vælge to kurser. Du bliver kun tilbudt plads på et kursus, som du har ønsket. Jo flere kurser, du vælger, jo større er chancen for at komme på PUF. 
Det er ikke muligt at notere en 1. prioritet i kursusønsker, dvs. alle valgte kursusønsker er ligestillede ved tilmelding. Husk derfor kun at tilmelde dig de kurser, du ønsker at deltage på. 

Deltag sammen med en spejderven
Du kan ønske at komme på samme kursus som en spejderven. Du kan højest angive 1 spejderven. Du skal kende og oplyse medlemsnummeret på den, som du ønsker at komme på kursus med. Hvis din spejderven ikke tilsvarende har angivet dig som spejderven eller valgt de samme kurser som dig, kan ønsket ikke blive opfyldt. Så det er vigtigt, at I har lavet en aftale indbyrdes, inden I tilmelder jer. 

Vi kan ikke garantere, at du kommer på kursus med din ønskede spejderven, men vi gør, hvad vi kan for at opfylde dit ønske. Du kan fortsat kun blive tildelt et kursus, som du har ønsket.

Sådan fordeles pladserne
Du er ikke sikret en plads, selvom du har tilmeldt dig hurtigt og til tiden, for pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristen den 31. marts. 

Pladserne bliver fordelt ud fra følgende principper:
  • Spejdernes kursusønsker
  • En balanceret kønsfordeling
  • Max. 4 spejdere fra samme gruppe på samme kursus
  • Spejdernes ønsker om spejdervenner
  • Førstegangskursister prioriteres først
  • Da vi endnu ikke kender Corona-situationen i foråret, kan det komme på tale at fordele efter landsdele for at kunne gennemføre kurserne
Du vil kun blive tilbudt et kursus, som du har ønsket. Hvis der er for mange tilmeldte i forhold til pladser, vil nogle spejdere komme på venteliste. Man kan godt komme på venteliste, selvom man har tilmeldt sig til tiden. Vi gør, hvad vi kan for at få tildelt pladser til så mange spejdere som muligt. 

PUF er rettet mod andetårs-juniorer, og derfor vil de spejdere, som ikke har deltaget før, blive prioriteret først. Er der ledige pladser, vil det være muligt at deltage på PUF mere end én gang. Det er dog ikke muligt at deltage i samme kursus (fx PUF Puffin) to gange.

Besked om deltagelse 
Du, din forælder og din juniorleder vil senest i uge 16 få tilsendt en e-mail på de i tilmeldingen oplyste e-mailadresser, så husk at taste e-mailadresserne rigtigt ved tilmeldingen. I e-mailen vil du få besked om, hvilket kursus du er kommet på, eller om du er kommet på venteliste. Husk at tjekke din spammappe. Du kan også se, hvilket kursus du har fået tildelt i Medlemsservice under Min side i fanen Arrangementer.

Hvis du ikke ønsker at deltage på det kursus, som du har fået tildelt, og du melder fra kurset, kan du komme på venteliste til et andet, som du har ønsket. Du vil dog blive sat sidst på ventelisten og med ringe mulighed for at komme afsted. Reglerne vedrørende frist for afbud og betaling vil dog stadig gælde. 

Du får et deltagerbrev direkte fra din kursusleder senest i starten af uge 17, som fortæller, hvor du skal hen, hvad du skal medbringe, hvem der skal med, og mange andre praktiske oplysninger.

Kursuspris
1.350 kr.

Har du valgt din gruppe som betaler, bliver der sendt en faktura til din gruppe. Ellers vil du selv få tilsendt en faktura via e-mail.

Vær opmærksom på, at der fra og med 1. april 2022 skal betales et administrationsgebyr på 250 kr. per eftertilmelding, når tilmeldingsfristen er overskredet.

Antal pladser: 1
Ledige pladser: 0

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 09-05-2022 12:00

Hvor

Det Danske Spejderkorps
Arsenalvej 10
    1436 København K
    Danmark
+4532640050
info@dds.dk

Hvornår

Fra 12-05-2022 00:00
Til 15-05-2022 00:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk