Korpsrådsmøde 2022

11-11-2022 15:00 til 13-11-2022 15:00

Hotel Legoland

Korpsrådsmøde 2022 kommer blandt til at byde på en inspirationstur rundt i udviklingsplanen, hvor målet er at alle tager hjem med fornyet gejst til at skabe modige børn og unge.
Derudover vil der være beslutning om justeringer af vedtægterne, dialog om korpsets økonomi, inspirationsbazar og meget andet.

Mødet starter blødt ud fredag aften med Inspirationstorvet, og så afvikler DDS og Friluftsrådet i fællesskab et Naturtopmøde, hvor vi dykker ned og bliver klogere på naturnationalparkerne, de lokale friluftsråd og meget andet. Selvom vi sidste år fik et nyt sæt gennemarbejdede vedtægter, så har der alligevel sneget sig nogle fejl og uhensigtsmæssigheder ind i dem – dem forsøger vi at rette op på i løbet af lørdag eftermiddag, hvor vi også skal se nærmere på korpsets økonomi mv.

Alle forslag mv. vil snarest blive offentliggjort på dds.dk/krm

Hvis du hellere vil ud at opleve og prøve og kræfter med udviklingsplanen, så bliver der lørdag eftermiddag god mulighed for det. Her sætter vi gang i et udviklingsløb, hvor vi sammen skal blive klogere på den udviklingsplan vi har nu, og hvordan vi i fællesskab kan gøre den endnu bedre.

Søndag kommer, traditionen tro, til at gå med afstemninger og indlæg fra scene.

Sidste år blev der lagt stor fokus på, at lørdag aften i højere grad skulle værre hyggelig og give plads til at pleje de gode relationer, fremfor at have stor underholdning. Evalueringen fra sidste år var meget positiv overfor dette tiltag, så derfor gør vi det i år endnu bedre (og måske en lille smule vildere), men der vil naturligvis i år også være både sang, bålhygge, brætspil – og ikke mindst BINGO!

Af hensyn til værelsesfordelingen på Hotel Legoland lukker tilmeldingen den 14. oktober. Frem til den 1. oktober er der fortrinsret for stemmeberettigede, og herefter tilmelder alle sig på lige vilkår. I tilfælde af venteliste vil stemmeberettigede blive prioriteret først.

Hvis man vælger at sove 5-6 personer på det samme værelse, så garanteres det at man kun kommer til at sove med de personer man selv har valgt. HUSK at alle på værelset skal ønske at sove sammen, ellers kommer man ikke til det

Hvis man ønsker at bo færre end 5 personer sammen, så gør vi hvad vi kan for at få det til at gå op, men man kommer muligvis også til at bo sammen med personer man ikke havde ønsket.

Hvis der ikke ønskes at sove sammen med, så vil man højst sandsynligt komme til at bo på et større værelse sammen med andre. Vi bestræber os på, at man kommer til at sove sammen med nogen fra sin egen division.

Husk at tilmeldingen først er godkendt, når betalingen er bekræftet.

Det forventes, at der vil være rift om pladserne, så vi anbefaler at man tilmelder sig hurtigt.

Du kan i løbet af efteråret læse mere om korpsrådsmødet på dds.dk/krm

Samlet antal pladser: 832
Ledige pladser: 0

Tilmelding til dette arrangement lukker 01-11-2022 23:59

Hvor

Åstvej 10
Billund 7190

Tidspunkt

Fra 11-11-2022 15:00
Til 13-11-2022 15:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps