PUF - kursus for junior

12-05-2022 17:00 til 15-05-2022 12:00

Valdemar Atterdag

Juniorer

PUF-kurser – anden-års-junior-spejderne – info til forældre:
Det Danske Spejderkorps (DDS) holder hvert år kurser for de ældste og mest erfarne juniorspejdere, det år man rykker op til Troppen. Tilmelding åbner d. 07.03.2022 kl. 12.00 og lukker den 31.03.2022. Der er 4 PUF-kurser - læs om dem hér: https://dds.dk/puf. Kurserne er for erfarne anden-års-junior-spejdere, der bare brænder for at lave spejder-aktiviteter og som gerne vil være sammen med andre spejdere – også spejdere, man ikke kender på forhånd. På PUF-kurset kommer man derfor alene af sted. Måske følges man med en fra sin gruppe, men man bliver delt i hver sin patrulje, sammen med de ca. 60 andre på kurset. Der vil ikke være spejder-ledere med fra Valdemar Atterdag (VAT). Hvis I tænker, at det kunne være noget for jeres børn, så slå på tråden (40359037 - Ulla), så vi kan tage en snak herom – det er undertegnede, der som VAT-spejder-leder skal bedømme, hvem der egner sig til at komme på PUF. VAT betaler kursusgebyret, mens I selv skal stå for transporten.

Tilmeldingsvejledning

Sådan tilmelder du dig et kursus:

  • Åbn dds.dk/arrangementer, og klik ind på det kursus, du vil tilmelde dig
  • Klik på linket under 'Tilmelding'
  • Du bliver nu sendt videre til tilmeldingen i Medlemsservice. Er du ikke allerede logget ind, så klik på 'Log ind' (i midten af skærmen), og indtast dine login-oplysninger
  • Udfyld tilmeldingen i Medlemsservice
  • Du anføre din gruppe - Valdemar Atterdag Gruppe - som betaler i tilmeldingen under ’Faktura til’. Så får din gruppe tilsendt en faktura efter kurset er afholdt. Gruppen godkender betalingen, når tilmeldingen er foretaget. 
  • Når du har udfyldt tilmeldingen, skal du sætte hak ved 'Jeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement' og klikke på fortsæt.
  • Du skal nu bekræfte din tilmelding og klikke på 'fortsæt'. Vent lidt med at lukke siden ned, da du risikerer, at Medlemsservice ellers ikke når at registrere din tilmelding.
  • Din tilmelding er først gået igennem, når du har modtaget en kvittering via e-mail, eller du kan se din tilmelding i Medlemsservice under Min side i fanen Arrangementer.
VIGTIGT: 

Valdemar Atterdag Gruppe afholder kursusafgiften ved gennemført kursus.

Hvis du bliver forhindret i at deltage på et kursus kan du frem til tilmeldingsfristen (31.03.2022) ændre din tilmelding i Medlemsservice. Du skal melde afbud ved at kontakte korpskontoret indtil den 9. maj kl. 12. Herefter skal du melde afbud direkte til kursuslederen, hvis kontaktoplysninger vil fremgå af deltagerbrevet.

  • Ved afbud frem til den 24. april opkræves ikke afbudsgebyr.
  • Ved afbud herefter (fra den 25. april) opkræves hele kursusbeløbet.


Tilmelding til dette arrangement lukker 31-03-2022 22:05

Hvor

Lindekrogen 1
9260 Gistrup
Danmark

Tidspunkt

Fra 12-05-2022 17:00
Til 15-05-2022 12:00

Arrangør

Valdemar Atterdag