Spejdernes Lejr 2022

23-07-2022 08:00 til 31-07-2022 16:00

Hedeland Naturpark

Kgs. Lyngby Gruppe

Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i hele Norden.

SÅ ER DET NU! Tilmeldingen til årets største, fedeste og sjoveste spejderreunion er åben. Vi har ventet siden 2017, og nu er der ikke lang tid til, vi alle mødes i Hedeland Naturpark, som den 23.-31. juli bliver transformeret til stedet, hvor 40.000 spejdere fra nær og fjern mødes.

Både på tværs af Danmark og hele Verden. Spejdernes Lejr 2022 bliver Nordens største spejderlejr, og selvfølgelig vil vi have dig og alle dine spejdervenner med, så I får en uforglemmelig spejderoplevelse.

Det er første gang, at Spejdernes Lejr afholdes på Sjælland, og det er første gang, at Hedeland Naturpark er vært for så stort et event. Området har tidligere været Danmarks største grusgrav, men er i dag et 15km2 rekreativt naturområde som byder på masser af muligheder for hikes og spændende aktiviteter på lejren.

Hedeland Naturpark ligger i Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommune, og derfor arbejder Foreningen Spejderne - og de tusindvis af frivillige ildsjæle som organiserer lejren - tæt sammen med de tre værtskommuner om at skabe de bedst mulige betingelser for deltagerne.

Fælles om fremtiden er et tema som sætter fokus på, at vi som spejdere tager ansvar for vores klode, menneskerne på den og vores fælles fremtid. Derudover samarbejder spejdere både på tværs af aldersgrupper, spejderkorps og lande. Som spejdere løfter vi i fællesskab og løser udfordringer, som måtte opstå.

Vi spejdere tager ansvar for planeten vi bor på, og vi samarbejder om at opnå en bedre verden. Spejdere er en del af Danmarks stærkeste fællesskab, og vi vil med lejrens tema sætte fokus på, hvordan vi ved at samarbejde kan løse de udfordringer, vi står over for – store som små. Som grundlæggeren af spejderbevægelsen Robert Baden-Powell sagde: ”Prøv at efterlade denne verden en lille smule bedre end I fik den”.

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til at få en kæmpe spejderoplevelse med hygge, sjov og duften af røg fra bålet i hår og tøj. Tag dine venner under armen, og få tilmeldt jer. Vi ved allerede fra forhåndstilmeldingen, at flere har tilmeldt sig end i 2017, hvor vi blev 37.000. Det bliver vildt.

Hele Kgs. Lyngby Gruppe deltager på lejren fra den 23-31 juli 2022 - Mikroer deltager dog ´kun´ på halvdelen af lejren (23-26 juli) da det ellers vil blive for længe at være væk fra far og mor. Minier kan vælge at deltage enten på halv- eller hel lejr.

De der deltager i halv lejr skal huske at sætte flueben i ´Deltager på halv lejr´ i tilmeldingsformularen.

Pris fuld lejr: 3000 kr.

Pris Halv lejr: 1600 kr.

Flere detaljer om mødetidspunkt, transport mv. bliver sendt til de tilmeldte deltager inden arrangementet.

Gruppens ledere glæder sig helt vild til Nordens største spejderlejr og håber ALLE gruppens medlemmer vil være med

Har I nogle spørgsmål til lejren, så spørg din daglige leder eller en af gruppelederne.

Vi ses på SL 2022 - Store spejderhilsner

Lederne

Pris: 3.000,00
Samlet antal pladser: 120
Ledige pladser: 53

Tilmelding til dette arrangement lukker 02-06-2022 22:00

Hvor

Tranemosevej 2
2640 Hedehusene
Danmark

Tidspunkt

Fra 23-07-2022 08:00
Til 31-07-2022 16:00

Arrangør

Kgs. Lyngby Gruppe