Divisionsturnering - Mini

11-06-2022 09:45 til 11-06-2022 18:00

Damparken

Minier i Skovfolket

Hej Minier

 

2022 er året, hvor Tour de France kommer til Danmark for første gang. Ikke nok med det, men turen går igennem Pamhule divisions område. Vi hylder denne begivenhed ved at lave Tour de Haderslev. Spejderne skal ikke cykle rundt, men løse opgaver på et spejderløb. De store spejdere (junior og trop) kommer til at se hele byen, men de små (mikro og mini) holder sig til bymidten. Ruterne krydser hinanden, så man får en fornemmelse af, at man er del af noget større.

For minispejderne bliver spejderløbet inde i bymidten og tæt deromkring. Opgaverne bliver traditionelle spejderopgaver, men oftest med en lokal islæt.

Byløb er noget andet end det sædvanlig spejderløb i skov. Husk at tage hensyn til alle de andre folk på gaderne. Vi sørger for en sjov og spændende spejderløb og I sørger for god reklame for spejderne.

I skal samle en patrulje på mindst 3 og max 7 mand for at kunne deltage. Husk at læse folderen igennem 2 gange, så glemmer i ikke noget. Ellers spørg jeres leder.

Om divisionsturneringen

Divisionsturneringen er en dagstur for alle Minispejdere i Pamhule Division, hvor der er mulighed for at dyste mod og hygge sig med minierne fra de andre grupper i divisionen, de andre grene har divisionsturnering samme tid og sted som os.

Temaet for årets turnering er ”Tour dé Haderslev” og området i Haderslev by vil være stedet, hvor I skal prøve kræfter med de forskellige spejder- og sportsaktiviteter. Den afvekslende natur (byliv og parken) lægger op til anderledes oplevelser og udfordringer.  

Minierne går i hold på 3-7 mand på et stjerneløb i Haderslev by. Rundt på løbet vil der være poster, hvor der venter dem både små og store udfordringer.
Når alle har været hele vejen rundt hyldes årets vindere og der uddeles vandrepræmier samt læderlapper til uniformen for 1., 2. og 3. plads.

Det er lederne i de enkelte aldersgrene, der i samarbejde med et særligt udvalg under divisionen står for planlægning og afvikling af turneringerne.

Medbring:

Varmt og vandtæt tøj efter vejret

God madpakke og drikkedunk

Afslutning:

Der kommer nærmere info omkring slutdestination.

Pris: 100,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 06-05-2022 21:00

Hvor

Borgervænget
Haderslev 6100

Tidspunkt

Fra 11-06-2022 09:45
Til 11-06-2022 18:00

Arrangør

Skovfolket - De Blå i Haderslev