Lederfora hos Hjortespring

02-05-2023 19:00 til 02-05-2023 21:00

Hareskov Division

Kære alle ledere i Hareskov Division


Her får i invitation til lederfora den 2. maj kl. 19.00 - 21.00, hvor vi skal have styr på det sidste til divisionsturneringen. Denne gang bliver det holdt i Hjortesprings hytte på Gammelgårdsvej 60 A, 2730 Herlev


Husk også at vise I kommer til lederforaet ved at tilmelde jer her på hjemmesiden.


Sidste gang startede vi med en times brainstorming, som har gjort at alle grene er meget godt i gang. Dette betyder at denne gang skal vi følge op på arbejdet fra sidste gang i de enkelte grene:


MIKRO/MINI

For mikro/mini er der rimelig mange idéer til aktiviteter om lørdagen, som passer til temaet, men der mangler stadig lige de sidste detaljer. Derudover vil der også være mulighed for at være med til at planlægge søndagsaktivitet, da det var de grene vi ikke lige ramte plet med sidste år. Mini/mikroerne blev lidt for hurtigt trætte, hvorfor der skal brainstormes på et nyt koncept til den aldersgruppe. 


JUNIOR

Juniorlederne skal have planlagt det sidste på deres lørdagsaktiviteter og have påbegyndt deres godnatløb. De har rigeligt med ideer til lørdagsakriviteten, men mangler at få fordelt de sidste ting. Godnatløbet er ikke påbegyndt, så der skal hygges med hvordan et cirkus kan skræmme juniorspejderne.


TROP

Tropslederne vil blive sat i gang lige så snart de møder op. De skal kigge på lørdagsløb, natløb og historierammen. Så der er nok at tage fat i, men det hele er også begyndt på. De har tovholdere på hver af opgaverne og der vil være mere fokus på længerevarende opgaver for troppen, så det skal nok blive spændende.


Husk også at få tilmeldt jer og jeres spejdere til divisionsturneringen inden den 30. april
LINK: https://hareskovdivision.dk/begivenhed/divisionsturneringen-paa-egemosen 


De bedste hilsner
Annica, Mikkel, Sara & Victoria
På vegne af divisionsledelsen 


Tilmelding til dette arrangement lukker 02-05-2023 20:30

Hvor

Danmark

Tidspunkt

Fra 02-05-2023 19:00
Til 02-05-2023 21:00

Arrangør

Hareskov Division