Vinterfjeldkursus 2023

03-02-2023 22:00 til 26-03-2023 22:00

Norge

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.

Vinterfjeldkurset er for de spejdere og friluftsentusiaster, der allerede har gode erfaringer med vandreture i sommer og efterår, og nu er klar til nye udfordringer på ski i sneen. 

Vi skal naturligvis lære de basale færdigheder for sikker færdsel på fjeldet, men frem for alt skal vi opleve, at fjeldet er magisk på alle årstider. 

Kurset er planlagt til at give spejdere og spejderledere færdigheder som turleder, og du kommer hjem med store naturoplevelser, der kan inspirere til nye ture for alle, der har mod på at komme ud i naturen. 

Forweekend i Storkøbenhavn 3.-5. februar 2023 med gennemgang af teori og indførelse i turplanlægning og udstyrsbehov. 
Ugekursus ved Haugastøl i Norge fra 17.-26. marts 2023.

Under forweekenden inddeles kursisterne i sjak på fire mand, som sammen planlægger dagsruterne i Norge. På fjeldet vil hvert sjak følge deres planlagte rute sammen med en instruktør til den forudbestemte overnatningsplads, hvor også de andre sjak overnatter. Undervejs vil vi omsætte teori fra forweekenden til praksis i forskellige moduler og workshops. Alt i teori vil således blive testet i praksis på fjeldet.

Kursusprisen på 6000 kr. inkluderer hele forweekenden samt mad, ophold, fællesudstyr og transport til Norge. Udgifter til leje af fjeldski og støvler er ikke indkluderet i prisen (ca. 1200 kr. for en uge). Transport til forweekenden er heller ikke inkluderet.

Kursusleder: Stine Iversen.

Tilmeldingsfrist: 15. december 2022 kl. 23.59.

Forudsætninger for deltagelse: Du skal være fyldt 18 år for at deltage.


Bemærk:
Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.
Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.
Antal pladser: 12
Ledige pladser: 5

DeltagerSpørgsmål

Hvilket korps tilhører du? *

Postnummer *

Postnummer bruges statistisk og i nogle tilfælde til koordinering af samkørsel

Må kursusteamet dele dine kontaktoplysninger med andre kursusdeltagere for at hjælpe dig med at koordinere transport/samkørsel til og fra kurset? *

Følgende oplysninger bliver delt med de andre deltagere: Navn, email, telefonnummer og postnummerHar du nogle allergier/hensyn i forhold til forplejning?

Accept til behandling af helbredsoplysninger

Oplysningerne bruges til planlægning af måltider og kun relevante teammedlemmer får adgang til oplysningerneJeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

Norge

Hvornår

Forweekend:
Fra 03-02-2023 22:00
Til 05-02-2023 22:00

Ugekursus i Norge:
Fra 17-03-2023 22:00
Til 26-03-2023 22:00

Arrangør

Fjeldgruppen
formand@fjeldgruppen.dk