Klan- & lederevent med Uddannelsesmarked (efterår)

22-09-2023 20:00 til 24-09-2023 14:00

Houens Odde Spejdercenter

Uddannelsesmarked

15. september 2023 / Til deltagere:
Data er nu trukket, og vi arbejder med dem. Du kan se alle din valg i Medlemsservice, men eventuelle ændringer registreres ikke!
NYE deltagere kan stadig tilmelde sig – og skal vælge moduler samtidig med tilmelding.
- og vi har naturligvis også nogle af de mest populære fra tidligere med - så der er noget for enhver i spejderland:
Klanspejdere møder en masse andre i samme aldersgruppe, og kan naturligvis også vælge helt frit blandt alle mulighederne.
Alle ledere kan få et boost til de ugentlige møder med lige dét, den enkelte har brug for: Der er det hele, det er vildt alsidigt og du får overblikket her, lige til at printe eller vise på tablet: Se den samlede oversigt her (åbner i nyt vindue).

Uddannelsesmarked og event under samme himmel

​​​​​​​For alle klanspejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer
Masser af ny viden – og masser af fleksibilitet!

Vi sætter rammerne, der giver rum for fordybelse og udvikling af de færdigheder, der betyder allermest for den enkelte leder. Det er nu, du har muligheden for at skabe din helt egen røde tråd i din lederuddannelse, uanset om dit udgangspunkt er at lære helt nye færdigheder fra bunden, eller genopfriske og fordybe dig yderligere i de mange spændende emner, som tilbydes.

Om du er erfaren eller helt ny leder, klanspejder eller bestyrelsesmedlem har vi noget, som passer til dig, dine behov og dine ønsker. Sammensæt et individuelt program - og uanset om hele gruppen er af sted på kursus sammen, eller om du ankommer alene, vil vi i teamet gøre vores bedste for, at du skal føle dig velkommen!

Du kan vælge blandt de mange moduler, som vi tilbyder på markedet. Moduler og aktiviteter varer 2 eller 4 timer, og du bliver klogere på netop det, der interesserer dig, og giver mening i dit spejderarbejde. Få nye inputs og inspiration til arbejdet med spejderne, og skab nye kontakter i pauserne og på modulerne.

De topmotiverede instruktører sætter rammerne om din markedsplads, og køkkenet sørger for god energi til at kapere de mange inputs og nye indtryk. Sammen sikrer vi gode spejderoplevelser, ny viden, erfaringsudveksling og ikke mindst suset af at være mange klanspejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer på kursus samtidig.

Der er morgensamling lørdag kl. 8:40 og modulerne kører fra kl. 9:00.
Allerede fra fredag aften er der spejderhygge og natmad - og du er meget velkommen!

Moduler:
Der er rigtigt mange nye aktuelle emner i 2023 - og så har vi naturligvis også nogle af de mest populære fra tidligere med.
Du kan NU vælge dem herunder: Se den samlede oversigt her (åbner i nyt vindue).

Du er også velkommen, hvis du er medlem af et andet korps. Så skal du blot kontakte os for at blive tilmeldt – og derefter kan du selv vælge moduler, måltider og eventuel overnatning. Skriv eller ring til kursus@korpskontoret.dk / 3264 0076 eller bmo@dds.dk/ 2027 3993.

Pris:
Medlemsservice viser den aktuelle pris, efterhånden som du vælger moduler og/eller overnatning:
Kr. 825,- for op til 3 moduler og kr. 1.300,- for flere moduler og/eller overnatning (+ kr. 25,- pr. overnatning).
Bemærk, at beløbet for overnatning er "teknisk" uden sammenhæng med den pris for hytteleje, som er angivet på fakturaen (som benyttes til at søge tilskud). 

Din gruppe betaler normalt for denne uddannelse - og mange kommuner yder jo tilskud til store dele af uddannelsen som frivillig spejderleder!

VIGTIGT! Hvis du undtagelsesvis selv skal betale for kurset er det vigtigt, at du IKKE betaler med kort MEN under "Betaling" vælger "Anden" og skriver i tekstfeltet lige under, at faktura skal til dig (ellers kan du ikke se og redigerer din tilmelding efterfølgende).

Pris: 825,00
Samlet antal pladser: 175
Ledige pladser: 16

Tilmelding til dette arrangement lukker 24-09-2023 12:00

Hvor

HOUENS ODDE 14-16
Kolding 6000

Tidspunkt

Fra 22-09-2023 20:00
Til 24-09-2023 14:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps