Vægklatreinstruktøruddannelse 2023

28-10-2023 00:00 til 11-11-2023 00:00

Aalborg

Bliv klædt på til at lave klatreøvelser med børn og unge på gruppens klatrevæg eller i den lokale klatreklub.

Instruktøruddannelse i sikring på klatrevæg som følger gældende standard fra Dansk Klatreforbund. Den er målrettet frivillige ledere og andre uden forudgående klatreerfaring, der ønsker at lave klatreaktiviteter med børn og unge. Kurset afvikles over to lørdage, og gør den uddannede leder i stand til, forsvarligt, at gennemføre toprebsklatring med spejdere på klatrevægge med fast topanker. Under kurset undervises man i toprebssikring og sikkerhed, klatre- og bevægelsesteknik, udstyrskendskab, samt hvordan gruppens klatreudstyr vedligeholdes.
Uddannelsen afsluttes med en eksamen. Ved bestået eksamen modtager kursisten et instruktørbevis fra Fjeldgruppen.

For mere information om Instruktør 1 Uddannelsen.
Læs Dansk Klatreforbunds Kursusstandard:
 
Antal pladser:
Min. 10 pladser
Max. 24 pladser

Foreløbig program:
1. lørdag
  • Sikkerhed ved bouldering
  • Toprebssikring
  • Udstyrskendskab
  • Klatre- og bevægelsesteknik
  • Gennemgang af eksamen
 
2. lørdag
  • Opfølgning på øvelserne fra 1. Gang
  • Bouldering
  • Klatrelege
  • Træning og repetition
  • Eksamen

Forhåndskrav:
Du skal være fyldt 18 år. Klatreerfaring er ikke nødvendig, men en fordel. Det er et krav at du træner hjemme, mellem de to kursusdage. –Det er ikke muligt at opnå de nødvendige kompetencer, ved kun at komme på kursusdagene.
Kurset afsluttes med en eksamen i det underviste stof, som vurderes bestået/ikke bestået. Det kan være en fordel, allerede nu, at kontakte en lokal klatreklub, og hører om muligheden for at benytte deres faciliteter.

Praktiske oplysninger:
Sidste frist for tilmelding:
den 23. september 2023

Kursusperiode: 
28. oktober og 11. november

Sted:
Aalborg

Pris: 
2.200 kr.

Kontakt
Spørgsmål angående tilmeldingen (f.eks. om der er venteliste) henvendes til Spejdernes Administrationsfællesskab på kursus@korpskontoret.dk

Spørgsmål angående kurset eller indhold sendes til kursuslederen på klatring_vest@fjeldgruppen.dk

Betaling:
Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.
Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

OBS! - Hvis du er DDS'er, så husk at logge ind på Medlemsservice, inden du tilmelder dig kurset. Så vil din deltagelse på kurset fremgå af dit spejder-CV i Medlemsservice.
Samlet antal pladser: 24
Ledige pladser: 22

Deltager


Jeg giver samtykke til, at min spejdergruppe og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.


Jeg giver yderligere samtykke til, at min spejdergruppe må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i min gruppes markedsføring af foreningen målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.


Spørgsmål

Hvilket korps tilhører du? *


Postnummer *

Postnummer bruges statistisk og i nogle tilfælde til koordinering af samkørsel


Må kursusteamet dele dine kontaktoplysninger med andre kursusdeltagere for at hjælpe dig med at koordinere transport/samkørsel til og fra kurset? *

Følgende oplysninger bliver delt med de andre deltagere: Navn, email, telefonnummer og postnummer
Har du nogle allergier/hensyn i forhold til forplejning?


Accept til behandling af helbredsoplysninger

Oplysningerne bruges til planlægning af måltider og kun relevante teammedlemmer får adgang til oplysningerneJeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

--Aalborg--

Tidspunkt

1. lørdag:
Fra 28-10-2023 00:00
Til 28-10-2023 00:00

2. lørdag:
Fra 11-11-2023 00:00
Til 11-11-2023 00:00

Arrangør

Fjeldgruppen