Forlev Påskekursus 2023

01-04-2023 13:30 til 08-04-2023 15:00

Forlev Spejdercenter

Trop

Tag med i kursus og kom hjem med nye venner, masser af oplevelser og en styrket patrulje!

Så er det tid til at tage fat i spejdervennerne - for nu åbner tilmeldingen til årets patruljekursus på Forlev Spejdercenter. Tag med i kursus og kom hjem med nye venner, masser af oplevelser og en styrket patrulje!

Hvem og Hvad?

Patruljekursus er et tilbud til spejderpatruljer, uanset korps, i alderen 12-16 år. Kom en uge afsted sammen, væk fra de vante rammer hjemme i gruppen, vær sammen med 250 andre spejdere fra hele landet, og lær en masse. Der er plads til at kunne dele historier og erfaringer og knytte nye venskaber på tværs, samtidig med at I styrker patruljens eget bånd.

Patruljen planlægger alt fra madlavning til redskaber i patruljekassen hjemmefra samt medbringer eget telt til overnatning.

Hvad skal vi lave?

Den første dag af kurset går med at hilse på alle de andre spejdere samt etablering af lejrplads i samarbejde med de andre patruljer, I skal bo med. Herefter starter hver morgen med fælles morgenmad efterfulgt af aktiviteter på et projekt, der vælges sammen i patruljen. Disse projekter kan indeholde alt fra kreativitet, konkurrencer, person- og patruljeudvikling til store pionerkonstruktioner og er gennemgående hele ugen igennem. I løbet af dagen skal der også være tid til frokostpause, hvor patruljerne laver varm mad over bål.

Om aftenen er der hygge og underholdning i vores bygning ’Tutten’, hvor I sammen med de resterende kursister kan hygge jer, købe lidt lækkerier, synge og gøgle. I løbet af lejren vil der også være fællesarrangementer, bl.a. en fællesdag med fællesaktiviteter for alle spejdere.

Når I tager hjem fra patruljekurset har I forhåbentlig både fået en masse inspiration til jeres spejderarbejde, nye venner og en kick-ass patrulje med et stærkt sammenhold med i bagagen.

På Forlev Spejdercenter skaber vi rammer for læring ud fra ét overordnet tema og dertil en masse fede projekter, der tager udgangspunkt i en passion eller en vild idé. Vi giver dine tropspejdere en uge med fokus på kreativ udvikling, patruljesamarbejde, socialt samvær og fællesskab.

Hvornår?

Kurset foregår i påsken fra lørdag d. 1. april 2023 kl. 13.30 til lørdag d. 8. april kl. 15.00, og for at deltage skal man være med alle dage.

 

Det praktiske

Der kommer mere information i deltagerbrevet når I er tilmeldt, men her er det vigtigste:

Transport:

I skal selv finde vej til centeret. Den tætteste togstation er Skanderborg og her vil der stå lagmænd ved ankomst til at hjælpe med at finde vej. Alternativt kan centeret nåes i bil.

Mad:

I står selv for alt mad til frokost og aftensmad. I kan bestille varerne igennem os eller have noget med hjemmefra og opbevare det i vores kølecontainer under kurset.

Telt og Materiel:

I skal selv medbringe telt, der passer til patruljens størrelse, og en patruljekasse med alt det grej, I skal bruge til at lave mad over bål/Trangia. I kan enten selv transportere det til centeret, få det kørt af os fra Skanderborg station eller få det leveret til adressen.

 

På vegne af hele lagmandsforsamlingen - vi glæder os til at se jer!

Sarah Maj og Helena, Lejrledere for Påskekurset 2023

PS: Ud over deltager betalingen skal I selv betale for transport og mad.

Pris: 1.080,00
Samlet antal pladser: 20
Ledige pladser: 12

Tilmelding til dette arrangement lukker 01-03-2023 10:00

Hvor

Skyggelundsvej 3
8660 Skanderborg
Danmark

Tidspunkt

Fra 01-04-2023 13:30
Til 08-04-2023 15:00

Arrangør

Kgs. Lyngby Gruppe