Kolle Kolle

25-09-2023 18:30 til 29-09-2023 20:00

4. Absalon Gruppe

Trop

Bo en uge sammen med dine spejdervenner

Ideen og formålet med denne uge, som resulterer i et mærke, er, at de ældste spejdere træner overblik og ansvar, og de yngre lærer at indgå i et arbejdsfællesskab. Vi har på de foregående møder bl.a. arbejdet med at lave mad inden for en fast tidsramme.

Når man deltager i Kolle Kolle, er det for at have det sjovt med de andre spejdere, og man kan derfor ikke have aftaler om at mødes med andre venner den uge. 

Vi har på mødet i dag kort talt om, hvordan ugen foregår, og hvordan man kan deltage, og næste mandag planlægger de sammen hele ugen med mødetider for skole, aktiviteter, madpakker og alt det andet praktiske, der normalt sker af sig selv hjemme.

Man skal have spist hjemmefra næste mandag inden mødet. Husk sovepose, liggeunderlag, hovedpude, skoletaske mv. På det første møde mandag aften bliver der også købt ind til morgenmad og madpakke tirsdag.

Det vil være smart med en kalender/oversigt, så spejderne selv har helt styr på deres aktiviteter, evt. Eat mv.

Spejderne kan have deres telefon og evt. en powerbank med, men brugen af telefoner aftaler man internt i patruljen. Der er ikke internet i hytten.

De behøver ikke have penge med – der bliver lagt ud for madindkøb mv.

Man opholder sig som udgangspunkt i og omkring hytten, men kan selvfølgelig lige vende hjem på besøg for en kort bemærkning – og for at få et bad og hente skiftetøj – som I ved, lader vores sanitære forhold lidt tilbage at ønske. Det aftales med patruljen, hvornår man tager hjem af hensyn til de fælles pligter.

Man skal deltage fra mandag aften til fredag aften kl. 20 for at få Kolle Kolle-mærket. 

Mandag, tirsdag, onsdag er der spejdere i hytten fra de andre grene – torsdag og fredag kommer lederne på besøg. Lederne er tilgængelige på telefon.

 


Tilmelding til dette arrangement lukker 24-09-2023 21:38

Hvor

Grønvangen 9
2720 Vanløse
Danmark
axel@orndrup.com

Tidspunkt

Fra 25-09-2023 18:30
Til 29-09-2023 20:00

Arrangør

4. Absalon Gruppe